Daylily изложение в Москва
предавания за цветя са станали нещо обичайно в Москва. Но за една изложба, която се провежда всяка година, аз искам да говоря по-специално що се отнася до любимите ми цветя - daylilies.Всяка година в клуба "Москва Цветарски» на Novinsky Boulevard, да влязат в празничното настроение, когато дойда до изложбените daylilies на. Delight залети от новите продукти.
Съдържание
Организаторите - много симпатични хора, ако има въпроси, винаги дават съвети, казват сортове, така и за агротехнически мероприятия, ще споделят тънкостите и техниките на отглеждане. Харесва ми редовна покана на чуждестранни гости, които изнасят лекции. Година по-рано, дойде собственика на развъдник белгийски детската градина, говори за тенденции в подбора, през изминалата година имаше гости от Англия, говори също и за домакините.
Като цяло, "храна" не само за очите, но и за ума. Между другото, на изложбата могат не само да видят, но и да купуват любимите си сортове.
Видео: Изложба "daylilies" в музея към тях. Timiryazeva: разнообразие и красота
Няколко снимки от последните изложби:
Видео: Изложба WCF котки: любители на котки Club (Москва 9-10 април 2016 г.).
Видео: Джок КАУЗИ изненадани от закриването на изложбата в Москва
Тази година на изложението bydut проведе на 22-24 юли и 31 юли - 02 август в Novinsky Boulevard, Изграждане 22. Програмата обещава да бъде дегустация на ястия от daylilies.
- Daylilies - засаждане и грижи
- Daylilies в градината и отглеждането
- Daylilies снимката трепереха си красота
- Daylilies в градина
- Моите любими daylilies
- Възпроизвеждането daylily пролетта
- Blooming daylilies
- Засаждане и грижи за daylilies - прости правила
- Daylilies хавлиени
- Daylily за нашия климат
- Модни daylilies в градина
- Прекрасна събитие - първата изложба на световната мушкато
- Защо не daylily цъфтеж
- Daylily розов
- Впечатления от изложбата
- Ив Международна изложба за ландшафтен дизайн
- Уфа открита изложба на цветя
- Vii Седмица списание градини
- В Москва, той ще пълноцветни свят на градинарство
- Изложба на Сребърен медалист
- Когато трансплантирани daylilies: пролетта или есента?