Розите са ме влудява!
В продължение на много години Търсих Роуз, който е написал холандските художници, които са представени в тавата Zhostovo. Те изглеждат като топки, а дори и със снимките изглежда, че прекрасна миризма. Но продавачите могат да направят нищо, за да угоди. След това спрях да ги търсим и да поиска семейни притеснения принудени да забравят за съня. Но преди тук за три години аз открих, че розата на мечтите ми са! Те могат да бъдат закупени и засадени в градината, и след това да се насладите на перфектен съзерцава красотата им, вдишването им прекрасен аромат. И тогава, както се казва, Остап страдал ... Не мога да спра, искам да видя всички от тях в моята градина. Те са толкова добри, един от най-красивите друг!Сега те се заселили за мен. Бях очаквам с нетърпение да, когато те показват красотата си на най-голяма. За да направите това, те се нуждаят от 3-5 години, ще трябва да растат. Така че, Лято 2013 е най-много ме зарадва в този първи цъфтежа.
Те дойдоха след пролетните лук, божури и ириси. В момента, когато градината идва цвят тишина и солист в зелено. Те попълнено разнообразието градина от цветове, и той не е толкова черно-бяло, както обикновено в този момент.
Съдържание
Това е, което беше в градината.
Други снимки - виж
Видео: те са ме влудява! (Пет нощувки в Фреди) # 3
Видео: Константин Bytyev «бузите». X Factor 2016
Видео: Костя малко - "бузи" (авторски) - Gold Бутон | Вторият леене "X Factor-7" (03.09.2016)
Видео: Париж през нощта пее забавна френски ЗАЗ
Споделяне в социалните мрежи:
сроден
- Phalaenopsis и pafiopedilyum, Искам да споделя
- Нека да се запознаят по-
- Чаках цъфтеж
- Вайълет децата ми
- Моята глоксиния
- Аз ще се хваля
- Новост
- Розите в градината
- Кралицата на лозя - Wisteria
- Розите в градината си
- Дъбрава - моята внезапна любов
- Тайните euharis цъфтеж
- Нови петунии 2012
- Rose в близост до къщата
- Подготовка за зимата роза
- Кой Искам да поканя да си пребиваване или скромна красота бореална цвят
- Моят ehiopsis
- Защо се страхуват от комари
- Снимки на орхидея
- Обикновените жители на градината!
- Viola на перваза на прозореца, а в душата - пролет!