Розите са ме влудява!
В продължение на много години Търсих Роуз, който е написал холандските художници, които са представени в тавата Zhostovo. Те изглеждат като топки, а дори и със снимките изглежда, че прекрасна миризма. Но продавачите могат да направят нищо, за да угоди. След това спрях да ги търсим и да поиска семейни притеснения принудени да забравят за съня. Но преди тук за три години аз открих, че розата на мечтите ми са! Те могат да бъдат закупени и засадени в градината, и след това да се насладите на перфектен съзерцава красотата им, вдишването им прекрасен аромат. И тогава, както се казва, Остап страдал ... Не мога да спра, искам да видя всички от тях в моята градина. Те са толкова добри, един от най-красивите друг!Сега те се заселили за мен. Бях очаквам с нетърпение да, когато те показват красотата си на най-голяма. За да направите това, те се нуждаят от 3-5 години, ще трябва да растат. Така че, Лято 2013 е най-много ме зарадва в този първи цъфтежа.
Те дойдоха след пролетните лук, божури и ириси. В момента, когато градината идва цвят тишина и солист в зелено. Те попълнено разнообразието градина от цветове, и той не е толкова черно-бяло, както обикновено в този момент.
Съдържание
Това е, което беше в градината.
Други снимки - виж
Видео: те са ме влудява! (Пет нощувки в Фреди) # 3
Видео: Константин Bytyev «бузите». X Factor 2016
Видео: Костя малко - "бузи" (авторски) - Gold Бутон | Вторият леене "X Factor-7" (03.09.2016)
Видео: Париж през нощта пее забавна френски ЗАЗ
Споделяне в социалните мрежи:
сроден
Phalaenopsis и pafiopedilyum, Искам да споделя
Нека да се запознаят по-
Чаках цъфтеж
Вайълет децата ми
Моята глоксиния
Аз ще се хваля
Новост
Розите в градината
Кралицата на лозя - Wisteria
Розите в градината си
Дъбрава - моята внезапна любов
Тайните euharis цъфтеж
Нови петунии 2012
Rose в близост до къщата
Подготовка за зимата роза
Кой Искам да поканя да си пребиваване или скромна красота бореална цвят
Моят ehiopsis
Защо се страхуват от комари
Снимки на орхидея
Обикновените жители на градината!
Viola на перваза на прозореца, а в душата - пролет!