Моите рози
Видео: моите рози 2015
Аз съм много опитен в тази година за своите рози: пострада! Миналата есен заради проблеми с преминаването не можах навреме, за да стигнем до тяхната подслон за зимата. Сняг, разбира се, имаше много хора, но страхът не е оставил: как да прекарат зимата, vymerznut нали? През зимата. През пролетта, когато ги варени ново предизвикателство: трансплантация. Преместих моята красота от старата към новата градина.
Преместен с приключения))) Докато бях зает в старата градина, копае на различни растения, подготовка за транспортиране, опаковане, денят премина спокойно. Аленка дом се върнахме в първия час на нощта. Топло пролетта, слънцето затопля - в багажника на централата няма да напусне ... да се разтоварят, а след това осъзнавам,: Rose голи корен до утре просто няма да оцелее. "Ален, - аз казвам - Carry фенерче. Rose растение е така! "През нощта :))
Представете си картината: тъмна и тиха, така и на място в предната част на къщата в процес на изграждане мъже с лопати от светлината на фенер нещо копаят :))) Е, в селото по това време хората все още бяха достатъчно не ... Но, разбира се, през нощта имам само тези дълготърпение храсти prikopalis и обилно напоени, така че да не изсъхна. А правилното годни все още се занимава с един ден по-късно от облачно време. И тогава аз чаках с трепет - ще бъде или ще умре?
Видео: 1. Моите rozy.Roses
Оцелели! Силно повредени Groundcover розетка - беше много издънки, корени след трансплантация не са се справили с храната си. Ако сериозно намали напукана, а сега тя бавно оживява. Но останалата част от новото място, то се вижда от душата трябваше да - щанд, изцяло покрита с пъпки и разкрива един към друг прекрасни цветя.
Храсти много ниски, но много цветове - аз съм в старата градина никога не ги е виждал толкова добре заедно и изобилно в разцвет. И този елегантен остров сред бунт на билки стопля душата, помага да се повярва, че някой ден (да се надяваме скоро!) Няма да има истински голям и красива градина - то ще расте и цъфти само като тази пъпка, която скоро ще стане в буйни рози!
Неговите разновидности на рози I - уви! - Аз не мога да си спомня: етикет загубил преди няколко години. Но това не ми попречи да се възползват от техните цветове))) Надявам се да се радват им се възхищавах!
- Кога да засадят рози
- Рози
- Също така ми рози
- Не е доволен от рози
- Отглеждане на рози у дома
- Сортове рози за градината
- Шипка
- Моите красиви рози
- Възпроизвеждането на моите рози
- Саксийни екземпляри от рози, тъй като те спаси?
- Букет от рози
- Как най-добре да пропагандира рози
- Моята красота Rose
- Моите рози и други
- Прекрасна Hybrid Tea Rose
- Групи от старата градина (паркови рози
- Броеница-легло
- Рози и скреж
- Rose жълт: тя символизира
- Моята градина март
- Как да се избегне розите болест трансплантирани