Наивно чар на маргаритки
Ако попитате, какво точно ми харесва маргаритки, най-вероятно, отговорът няма да е лесно да се намери. И все пак има нещо в тях докосва душата, привлекателна. Може би това е любов: когато не е за нещо, и по някаква причина, но само защото :) И аз засадих гъсто и големи цветчета сортове двойно, но все пак обикновен бели и розови маргаритки ми се струват най-атрактивните.Развивайте маргаритка обикновено като двугодишно растение. Когато отглежда от семена през първата година те имат доста розетка от листа, къси и компактни. А храст расте значително и цъфти обилно, през втората година.
Ако затъмнените съцветия не изтриете (и с обширни насаждения на тази операция е много време, тъй като маргаритки цъфтят непрекъснато килим), те осигуряват самостоятелно засяване. Въпреки това, висококачествени растения в същото време губят своите знаци, превръщайки се в най-често срещаните.
Видео: лайка, кактус, маргаритки / руски филми
Но цъфтежа поляна с маргаритки наистина впечатляващи! И, ако те се косите, когато растенията изсъхват и губят своята привлекателност, станала занемарен, те са страхотни да расте отново и може дори повторно разцвет!
Дейзи да сеят директно в земята, а в средата на лятото (на юни - юли), както и саксийни, засаждане на разсад през есента в цветни лехи. Семената покълнат в светлината, така че не ги погребе, достатъчно само леко да priporoshit почвата и се притиска (обувам), така че да прилепне плътно до земята. И да споделят храстите и растения могат да бъдат трансплантирани по всяко време, дори и цъфтежа.
Честно казано, маргаритки размножават чрез разделяне на храста не бях прекалено доволен: все още млад, са се увеличили от семената на муфата изглежда много по-привлекателен, по мое мнение. Но ако искате бързо да получите много цъфтящи растения, можете да прибегнете до този метод. Ако разделени от храсти и добре напоявана за първи път pritenit, така че те няма да се отбивам от яркото слънце, те не са само бързо да пусне корени, но също така и да продължи да цъфти!
Като цяло, влагата като маргаритка. Те се чувстват добре в езера, добре растат на глинеста почва, но върху пясък изисква редовно поливане. Въпреки това, маргаритки грижи за него, може би, в края: това е много непретенциозни цветя.
Имам много прекрасни години, те са израснали, на брега на малко езеро, заобиколени от stonecrops
Ако достатъчно влага, маргаритки растат добре на слънце, но също така и в частична сянка те се чувстват по-зле. Може би слънцето те само стръкове цветя по-кратък, и сенчести места - по-висок - Тук, може би, както и всички различия.
В условията на Средните маргаритки стриптийз цъфтят през Май - юни и понякога приятен и есента цъфтежа. И използване в цветни лехи могат да бъдат изключително разнообразни. Това засаждане в саксии, саксии (включително тераси и балкони) и кантиране тревни площи и бордюри по пистите, както и много други опции. Например, една малка поляна на маргаритки на преден план в цветна леха полусянката
Видео: Charming лайка
Дейзи Чудесна комбинация с лук: Muscari, зюмбюли, лалета, нарциси. Можете да ги запълни свободното място в обширните цветни лехи, като се използват растения земята капак: расте, маргаритки формират непрекъсната мат, че изглежда страхотно, дори и без цветя. Въпреки това, в този случай, трябва да се разбере, че има вероятност да получите друга трева: с този метод на засаждане увеличава вероятността от самостоятелно засяване. Но аз, например, като "плевели", каквито са))
И сте засаждане маргаритки?
- Дейзи: описание, размножаване, грижи, озеленяване, използване на градина, снимка, сортове и видове
- Рустик градина с диви маргаритки
- Засаждането лайка есента
- Маргаритки - цветя поляна
- Големи маргаритки за снимка
- Област на маргаритки - изпълним задачата
- Дейзи - пролетно цвете и любов
- Хавлиени маргаритка
- Дейзи или маргаритка градина
- Маргаритки в градината
- Невероятно гигант Дейзи
- Отглеждане градина от маргаритки
- Отглеждане romashok