Зима - въпроси от време, пролетта - време, за да отговори на
Видео: Отговори на въпросите ви. трансплантация на теменужки
Съдържание
Чрез размразяване на Нова година сме дошли отново, и отново през януари студове хит. Зад тях последва неочаквано ранната пролет - устойчиво затопляне започна в средата на февруари. През цялото това време ми rastyuhi остана под снега, което в крайна сметка се превръща в гъста кора (аз отидох през него в зимни дрехи, които не попадат!). За да се направи нищо, просто се страхува от: разчупване на леда кора, лесно да се повреди rostochku, а не на факта, че ми грижа ще трябва да ги опитате ... Като цяло, всички оставени на произвола на съдбата му ...
Видео: Резултати от лятото 2016 г. Отговорите на всички Ваши въпроси. перископ онлайн
И тук ние сме снегът слезе напълно ... Представете си, себе си като емоциите си, когато видях нов такъв в средата на зелените цветни лехи! :)) Въпреки това, при листата на снега светна значително (сега, на слънце, те постепенно се изпълни с ярко зелено), но те бяха живи! Един съсед, Новак в страната през уикенда, бях изненадан: "Това е, което имаш там - салата?" :))
Като цяло, за пореден път ми опит лилии подсигурява стабилността на азиатските хибриди на нашите климатични условия (източните, дори и под навеса често се замразява, за да стреля на любимата си Stargazer не бях чай в чакането на пролетта - с цветни лехи, засадени с неговите крушки сняг през зимата два пъти отиде напълно и аз трябва да се скрие, защото на проливните дъждове през есента не са имали време ...).
Видео: Питайте Korshun # 1 / Вашите въпроси - ми отговори;)
Когато снегът се разтопи, аз открих, по който земята е замръзнала въздуха крушката лилия Red Room. Posada - покълнали! (Аз говорих за това тук) Сега ще чакам за по-нататъшното развитие: ако цъфтежа на такива екстремни тестове страдат? Като зеле ще оцелеят нова вълна от студ (прогнозите за времето обещават, че в рамките на един или два дни)? Очаквам с нетърпение благоприятно развитие на ситуацията и се съгласи да говори за това, което ще сложи край на тази история.
- Новодошлите, подарък и въпросителни знаци
- Въпроси за цветя чакат отговори
- Моят въпрос ??????????
- Спонтанни експеримента псалтирите
- Както е търсил за кълнове пари дърво
- Как да се засадят малини в бъдеще да се грижи за нея?
- Моля, разкажете ни за подхранване на растенията!
- Отговорът на въпроса за това как да се грижат за юка
- Как да се грижи за градината през есента и зимата
- Целогодишна грижа за тревата в лятната вила
- Лунен календар за засаждане януари 2016
- Лунен календар за засаждане февруари 2016
- Сеитбата на петуния разсад от лунния календар през 2016 г.
- Моите бегонии! Аз имам един въпрос?
- Зимни tsvetenie- gippeastrum
- Наистина има нужда от помощ! Много въпроси - но не и отговори
- Радост за мен неизвестен
- Грижа за растения. 300 въпроси и отговори.
- Здравейте всички !!!!!!!!!!!!!!!
- И извън до зимата
- Зимата дойде три седмици по-късно