Зима - въпроси от време, пролетта - време, за да отговори на
Видео: Отговори на въпросите ви. трансплантация на теменужки
Съдържание
Чрез размразяване на Нова година сме дошли отново, и отново през януари студове хит. Зад тях последва неочаквано ранната пролет - устойчиво затопляне започна в средата на февруари. През цялото това време ми rastyuhi остана под снега, което в крайна сметка се превръща в гъста кора (аз отидох през него в зимни дрехи, които не попадат!). За да се направи нищо, просто се страхува от: разчупване на леда кора, лесно да се повреди rostochku, а не на факта, че ми грижа ще трябва да ги опитате ... Като цяло, всички оставени на произвола на съдбата му ...
Видео: Резултати от лятото 2016 г. Отговорите на всички Ваши въпроси. перископ онлайн
И тук ние сме снегът слезе напълно ... Представете си, себе си като емоциите си, когато видях нов такъв в средата на зелените цветни лехи! :)) Въпреки това, при листата на снега светна значително (сега, на слънце, те постепенно се изпълни с ярко зелено), но те бяха живи! Един съсед, Новак в страната през уикенда, бях изненадан: "Това е, което имаш там - салата?" :))
Като цяло, за пореден път ми опит лилии подсигурява стабилността на азиатските хибриди на нашите климатични условия (източните, дори и под навеса често се замразява, за да стреля на любимата си Stargazer не бях чай в чакането на пролетта - с цветни лехи, засадени с неговите крушки сняг през зимата два пъти отиде напълно и аз трябва да се скрие, защото на проливните дъждове през есента не са имали време ...).
Видео: Питайте Korshun # 1 / Вашите въпроси - ми отговори;)
Когато снегът се разтопи, аз открих, по който земята е замръзнала въздуха крушката лилия Red Room. Posada - покълнали! (Аз говорих за това тук) Сега ще чакам за по-нататъшното развитие: ако цъфтежа на такива екстремни тестове страдат? Като зеле ще оцелеят нова вълна от студ (прогнозите за времето обещават, че в рамките на един или два дни)? Очаквам с нетърпение благоприятно развитие на ситуацията и се съгласи да говори за това, което ще сложи край на тази история.
Новодошлите, подарък и въпросителни знаци
Въпроси за цветя чакат отговори
Моят въпрос ??????????
Спонтанни експеримента псалтирите
Както е търсил за кълнове пари дърво
Как да се засадят малини в бъдеще да се грижи за нея?
Моля, разкажете ни за подхранване на растенията!
Отговорът на въпроса за това как да се грижат за юка
Как да се грижи за градината през есента и зимата
Целогодишна грижа за тревата в лятната вила
Лунен календар за засаждане януари 2016
Лунен календар за засаждане февруари 2016
Сеитбата на петуния разсад от лунния календар през 2016 г.
Моите бегонии! Аз имам един въпрос?
Зимни tsvetenie- gippeastrum
Наистина има нужда от помощ! Много въпроси - но не и отговори
Радост за мен неизвестен
Грижа за растения. 300 въпроси и отговори.
Здравейте всички !!!!!!!!!!!!!!!
И извън до зимата
Зимата дойде три седмици по-късно