ProSadGuru.com

Зима - въпроси от време, пролетта - време, за да отговори на

Видео: Отговори на въпросите ви. трансплантация на теменужки

В началото на декември, се консултирах с колеги градинари, какво да правят с разсад в крушките с приземен лилия. След това стигнахме до извода, че студът няма да им навреди, докато има сняг, но в случай на Затоплянията ще трябва да се грижи за приюта.

Кълнове лилии през пролетта

Чрез размразяване на Нова година сме дошли отново, и отново през януари студове хит. Зад тях последва неочаквано ранната пролет - устойчиво затопляне започна в средата на февруари. През цялото това време ми rastyuhi остана под снега, което в крайна сметка се превръща в гъста кора (аз отидох през него в зимни дрехи, които не попадат!). За да се направи нищо, просто се страхува от: разчупване на леда кора, лесно да се повреди rostochku, а не на факта, че ми грижа ще трябва да ги опитате ... Като цяло, всички оставени на произвола на съдбата му ...

Поради лилии сняг израствам тук като

Видео: Резултати от лятото 2016 г. Отговорите на всички Ваши въпроси. перископ онлайн

И тук ние сме снегът слезе напълно ... Представете си, себе си като емоциите си, когато видях нов такъв в средата на зелените цветни лехи! :)) Въпреки това, при листата на снега светна значително (сега, на слънце, те постепенно се изпълни с ярко зелено), но те бяха живи! Един съсед, Новак в страната през уикенда, бях изненадан: "Това е, което имаш там - салата?" :))

Като цяло, за пореден път ми опит лилии подсигурява стабилността на азиатските хибриди на нашите климатични условия (източните, дори и под навеса често се замразява, за да стреля на любимата си Stargazer не бях чай в чакането на пролетта - с цветни лехи, засадени с неговите крушки сняг през зимата два пъти отиде напълно и аз трябва да се скрие, защото на проливните дъждове през есента не са имали време ...).

Видео: Питайте Korshun # 1 / Вашите въпроси - ми отговори;)

Когато снегът се разтопи, аз открих, по който земята е замръзнала въздуха крушката лилия Red Room. Posada - покълнали! (Аз говорих за това тук) Сега ще чакам за по-нататъшното развитие: ако цъфтежа на такива екстремни тестове страдат? Като зеле ще оцелеят нова вълна от студ (прогнозите за времето обещават, че в рамките на един или два дни)? Очаквам с нетърпение благоприятно развитие на ситуацията и се съгласи да говори за това, което ще сложи край на тази история.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Лунен календар за засаждане февруари 2016Лунен календар за засаждане февруари 2016
Как да се засадят малини в бъдеще да се грижи за нея?Как да се засадят малини в бъдеще да се грижи за нея?
Грижа за растения. 300 въпроси и отговори.Грижа за растения. 300 въпроси и отговори.
Спонтанни експеримента псалтиритеСпонтанни експеримента псалтирите
Въпроси за луковични растенияВъпроси за луковични растения
Радост за мен неизвестенРадост за мен неизвестен
Както е търсил за кълнове пари дървоКакто е търсил за кълнове пари дърво
Здравейте всички !!!!!!!!!!!!!!!Здравейте всички !!!!!!!!!!!!!!!
Сеитбата на петуния разсад от лунния календар през 2016 г.Сеитбата на петуния разсад от лунния календар през 2016 г.
Моят въпрос ??????????Моят въпрос ??????????
» » » Зима - въпроси от време, пролетта - време, за да отговори на
© 2022 ProSadGuru.com