Ароматни гъсталаци от бели лилии
Видео: Как да порасна atsidanteru - с аромат на Gladiolus. уебсайт "градина свят"
Съдържание
видео: "Като цвете аромат" - Александър Malinin ("душата ми ..."2009) / Александър Malinin
Повярвайте ми, аз не знам защо те са толкова скъпи за мен: цветята те са малки, 4-6 см, миризмата на сладко, изтънчен, а височината на дръжката, те не могат да се похвалят - не повече от 60 см, но в тях особен чар, някои от тях. благородна скромност и простота, която не ми позволи да ги даде на съседите на крушки или с приятели)))
Bloom заедно, всяко цвете живее от 4 до 7 дни, в зависимост от времето, ако е хладен - цъфти дълго, ако е горещо - да мигат приятелски куп няколко дни.
Видео: Бели грах. Лили и Никола Amarfy Korshilov
Аз много рядко се използва крем за рязан цвят - спрете да им интензивен аромат и цветна леха не искам да се роди! И за Кубан юни цветни лехи - това е професионалист оцеляване в екстремни условия!
От цветя пред нас сега приятни за окото: анемонии, петунии, Mattioli (и дори след това, през нощта), виола, Rudbeckia, Portulaca, роза и Alyssum. О, щях да забравя за daylilies! Как те да ми помогне сега, когато най-много цветя вече са се образували семена (храсти - не се броят!).
Видео: Пазаруване за каталожен номер 9 Faberlik
Но на daylilies - в друго време, в отделна тема)))
- Юка цвете и грижи
- Виолетови са най-нежното цвете
- Познатият "лицето" на брега на задграничните
- Възпроизвеждане лилии
- Tulip Александър Пушкин
- Dracaena fragrans - "растителни на щастието"
- Kordilina апикален
- Prkrasny и непретенциозни metrosideros
- Растение Brugmansia
- Никита Ботаническата градина представени на гостите от 120 разновидности на лалета
- Cherry-слива хибрид: как да расте
- Красива и деликатна лилия
- Мушкато аромат - aromagiya
- Ароматна тютюн на балкона - радост за очите.
- Отглеждане растителни сладък грах в градината
- Какво никой не цъфтят zephyranthes сега?
- Защо знак "фризьор" орхидея "е толкова често?
- Христос воскресе !!!!
- Казват, че къщата ми - моята крепост, но моята градина - душата ми!
- Тайната градина на чудо!
- Мистериозен и благородна дама Лили - Liliaceae, лилия на вашата градина