Далии - декорация есенни цветни лехи
Видео: далии в градината, далии sadu.Ukrashenie
Съдържание
Но никога не искате да премахнете ненужните акскиларната издънки (щипка), искам да измъчва растение. Въпреки че се твърди, че това не е стресиращо, но аз не вярвам, че за него. Така че съм избрал за най-ниско растящи сортове, и прочетете това, което те pasynkovanie и защипване не само ненужно, но дори вредно. Вярно е, ми се образуват красиви компактни храсти и цъфтят като дълго време! Първите цветя обикновено се появяват в началото на август, след което цъфти продължава непрекъснато до първите слани, което може да се случи през ноември и декември. Например, миналата година под 0 ° C температура спадна 25 ноември.
Видео: Цветя в градината
Далии растат на слънчевата леха, защитени от вятъра. Аз съм в областта на плодородна почва черно, така че когато засаждане ще добавя пясък (тези цветя не обичат застояла вода в корените) и малко дървесна пепел. Грижа въпрос за торене, редовно поливане и отстраняване на избледнели съцветия. Опитвам се всичко почвата между цветовете на мулч всяко самоделно материал - дървени стърготини, пясък, натрошен coquina, дори и само на няколко минути, нарязани на тънки клонки. Ето защо, разхлабване се изисква много по-рядко, само когато мулч при поливни условия ще се разрежда и се смесва с почвата.
Видео: Далии в градина дизайн снимка със заглавие клас
Чета че далии като дърво пепел, тя увеличава яркостта на цвета на листа и служи като средство за защита от гъбични заболявания. За да не се развалят техните домашни любимци в такъв полезен и необходим инструмент? Pet. И те отговори ми зарадва своите красиви цветя до замръзване. След като надземен част умира със скреж, че отрязах го, копаят грудки, се отнасяме към тях с фунгицид и се изпраща на съхранение през зимата в мазето. Нека почивка до пролетта!
Georginy- въздушни танцьори!
Грижа за далии
Лятна грижа за далии: видео за хранене, pasynkovanii и оригинален подкрепа
Моите далии - забавни момчета
Засаждане и грижи за далии
Прости земеделски техники от далии
Далии във вряща вода!?
Как да расте далии
Как да расте далии
Съхраняване на далии
Няколко съвета за отглеждане на далии
Есенни разделение храстови далии
Грижа за далии
Нискостъблени далии - Елегантна украса
Кога е най-добре да се засадят далии.
Далия семена се отглеждат като едногодишни
Далии - снимка, отглеждане и поддръжка
Далии: parafiniruem за съхранение зимата
Отглеждане и грижа Dahlia
Кога да засадят кралското цвете - Далия?
Годишници далии - prkrasnoe декорация градина