ProSadGuru.com

Oxalis - отлично покритие на земята!

Видео: Oxalis / киселец

Търси по пощата на другия ден около детелината, която може да се използва и като капак на земята, помисли си на очарователната си растение, което успешно изпълнява тази роля.

цветя Oxalis
Това киселец (Oxalis). Разбира се, тя не може да се нарече скромни цветя изискан, но аз обичам сладкото им чар. Интересна история на възникването му в мен. Shamrock в навечерието на Нова година донесе подарък Приятели на Балтийско море. Те казаха, че това е "Детелина на щастието", толкова по-добре ще нарасне с мен, толкова по-щастието да го води към нашето семейство. Растението е много малка, в един малък глинен съд. През пролетта аз го засадени на легло и oksalis толкова бързо се превърна в един малък плътен храст, който не е имал време да забележи!

Видео: Видове земята покриват декоративна ягода, bryozoans и тънък флокс #urozhainye_gryadki

киселец

Цъфти два пъти през лятото: в края на пролетта и началото на есента. В нашия регион Oxalis без загуба трансфери зимата без подслон. Тя може да се отглежда като растение, аз по искане на най-голямата дъщеря през есента изкопаха малък храст и засадени в саксия, то през цялата зима усърдно се грижеше за него. Въпреки това, през пролетта, ние го изпрати обратно в природата, в полза на трансплантация той страда безболезнено. Имайте предвид, че неизискващ растение. Тя расте на моето слънце, полива редовно (при липса на дъжд), ръцете се изтеглят от редки плевели, това е цялата грижа. Аз не знам, е вярно или не, че детелина носи щастие, но имам добър (отглежда страхотно!), И в нашето семейство всички са добре. Ако не разполагате с достатъчно късмет детелина растение, и то със сигурност ще ви уредят!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Oxalis Movement (режим oksalis времето за обиколкаOxalis Movement (режим oksalis времето за обиколка
Oxalis стая - самото очарованиеOxalis стая - самото очарование
КиселецКиселец
Цъфтящи OxalisЦъфтящи Oxalis
Ярки и цветни триъгълни листа - Oxalis тази снимка!Ярки и цветни триъгълни листа - Oxalis тази снимка!
Как да се грижим за Oxalis в дома?Как да се грижим за Oxalis в дома?
Как да се справим с OxalisКак да се справим с Oxalis
Oxalis триъгълнаOxalis триъгълна
Oksalis (OxalisOksalis (Oxalis
СнимкаСнимка
» » » Oxalis - отлично покритие на земята!
© 2022 ProSadGuru.com