Oxalis - отлично покритие на земята!
Видео: Oxalis / киселец
Съдържание
Това киселец (Oxalis). Разбира се, тя не може да се нарече скромни цветя изискан, но аз обичам сладкото им чар. Интересна история на възникването му в мен. Shamrock в навечерието на Нова година донесе подарък Приятели на Балтийско море. Те казаха, че това е "Детелина на щастието", толкова по-добре ще нарасне с мен, толкова по-щастието да го води към нашето семейство. Растението е много малка, в един малък глинен съд. През пролетта аз го засадени на легло и oksalis толкова бързо се превърна в един малък плътен храст, който не е имал време да забележи!
Видео: Видове земята покриват декоративна ягода, bryozoans и тънък флокс #urozhainye_gryadki
Цъфти два пъти през лятото: в края на пролетта и началото на есента. В нашия регион Oxalis без загуба трансфери зимата без подслон. Тя може да се отглежда като растение, аз по искане на най-голямата дъщеря през есента изкопаха малък храст и засадени в саксия, то през цялата зима усърдно се грижеше за него. Въпреки това, през пролетта, ние го изпрати обратно в природата, в полза на трансплантация той страда безболезнено. Имайте предвид, че неизискващ растение. Тя расте на моето слънце, полива редовно (при липса на дъжд), ръцете се изтеглят от редки плевели, това е цялата грижа. Аз не знам, е вярно или не, че детелина носи щастие, но имам добър (отглежда страхотно!), И в нашето семейство всички са добре. Ако не разполагате с достатъчно късмет детелина растение, и то със сигурност ще ви уредят!
- Ярки и цветни триъгълни листа - Oxalis тази снимка!
- Киселец
- Oxalis триъгълна
- Фото описание градински и стайни видове oksalisa Oxalis
- Shamrock върху снимката и грижа
- Oxalis стая и се грижи за нея
- Как да се справим с Oxalis
- Възпроизвеждането Oxalis
- Oxalis триъгълен - пеперуда върху прозореца
- Oxalis стая - самото очарование
- Oxalis триъгълен - пърхането на пеперуда в апартамента си
- Растение Oxalis - естетична елегантност
- Деликатен лилаво Oxalis