Тромпет - невероятно лоза!
Видео: Kamspsis невероятно лозата Израел !!!
Знаеш ли, аз дори не какво да се сравнява жизненост, простота и издръжливост на това растение!Може би само неразрушима житняк може да се конкурира с него за тези качества. Затова тромпет (Campsis) могат спокойно да бъдат засадени начинаещите производители, лозата дори целенасочено не е лесно да вар! Вече споменах, че много пъти през лятото имаме, е невероятно горещини и суша, но Kapsis е неловко! Нито един лист не е пресъхнал, цветя, все още, от юни до септември! В рамките на няколко години, тази лоза не е виждал един-единствен вредителите, болестите и не го достигне!
Аз не знам как да го по правилата, а аз Тромпет расте от само себе си. Аз го засадени, напоени и всичко останало става автоматично. През зимата не скрих, не забравяйте да прекарат есента резитба, в противен случай zapletet улицата. Един ден, от любопитство, да се измери дължината на годината, за да избяга. 7 метра!
Въпреки това, той е с минус. Огласете гръмко зашеметяващо красива, изящна от зеленина - до нежни цветя, така че аз бях много изненадан, когато тя изведнъж приятел ме покани на няколко процеса. Причината за такава щедрост, разбрах много бързо - тази лоза е много агресивен, дава многобройни растежа на корените, което се разраства с големи скокове. Все пак, това не е причина да се откаже от такава красота! Аз просто трансплантирани Тромпет в тесен преградна стена между гаража и оградата на съседите. Има никъде особено гуляи издънки, но понякога тя скача на 10-12 метра от растението майка!
Видео: Лиана Тромпет Фото
Видях на тромпет в Интернет снимка с жълти и розови цветя. Как прекрасно! Бих си купя задължително, но спира всички един и същ корен растеж. Може би има и сортове, които не го дават? Аз съм се интересуват го Тромпет с жълти и розови цветя. Ако някой знае, да ми кажете, аз ще бъда много благодарен!
Тромпет на снимката: в дивата природа и в градините
Azarina - superliana!
Syngonium - невероятно красива лоза
Тромпет
Campsis radicans: описание, отглеждане и грижи за растенията
Отглеждане Brugmansia душа
Отглеждане тромпет
Campsis radicans и методи за развъждане
Tecoma или Тромпет
Възпроизвеждането на грозде резници през пролетта
Тромпет
Campsis radicans flavus