Нарцис изпълнен разцъфтя, но не и доволен
Това е още един красив на хавлиени есен покупка крушки в центъра на градината. Главно на придобиването, мислех, нарциси, която увенчава розово, в селото имаме тези никой не видя, и картината е на снимката. Не съм имал тези преди и наистина ми се да мисля, че съм късметлия, просто случайно успя да купи такова необичайно разнообразие. С нетърпение чаках първото цвете цъфти! Това не е ли сешоар пъпки затоплени да разкрие възможно най-скоро) Когато се отвори, разочарованието не свършва ... Не е намек на розово. Да, можете да видите за себе си цвета на снимката ми нарцис на косъм същата като в действителност. Е, къде е розово?! Цвете, разбира се, че все още е красива, но в сърцето си остана горчиво разочарование - не, че съм чакал толкова нетърпение!
Сега погледнете какъв цвят са били показани на пакета с крушки!
Аз не лишавам от факта, че парите, похарчени за крушки, но за да бъда честен, ако знаех, че на розов цвят, в цветето няма да видите, няма да ги вземе, не е възможно да се съберат всички атрактивни цветя в градината си.
Сега в мислите си: това за мен под прикритието на Изпълнен продаден друг тип нарцис, или аз все още не знаех какво всъщност изглежда като розов цвят?
- Легендата на Нарцис
- Нарцис
- Принуждават на нарциси за зимата
- Tigridia си представи
- Крушки, нарцис
- Принуждавайки нарциси
- Тайните euharis цъфтеж
- Грижа за лалета
- Нарциси
- Непретенциозен нарцис
- Грижа за нарциси
- Грижа за нарциси