Новият завод в моята градина: Dicentra Формоза Аврора
Видео: Америка е рай на земята MY Флорида ярки цветя
Съдържание
Един ритна кофата, дори и без да изглежда от земята след засаждане. Аз разбирам, че надеждата не това, което е, но търпи полива мястото, където тя се приземи. Изглежда, че надежда за чудо) Вторият също не каза, че е бил добре приет, но има два листа, третият изглежда да избяга. Много силен беше Dicentra Формоза клас наречен Аврора (Dicentra Формоза Aurora).
Аз, разбира се, доволен и че двама оцелели, но все пак мисля - защо един е умрял? Всички са били засадени в един ден, при същите условия. Знаейки, че Dicentra не понася застояла вода, аз съм изкопал доста дълбока яма, в долната част на дренажа, направен от камъчета. Запълване използва почва: чернозем, пясък и почва готов за цветя (1: 1: 1). Пролетта тази година е богата на валежи, така че да изсушава напълно елиминирани. Аз не знам какво да мисля.
Видео: Как да Paint пони принцеса Cadence АЛИКОРН
Предполагам, че посадъчен материал в мола на са били съхранявани неправилно там, който следи температурата и влажността? Необходими са много растения и всички различни състояния, тъй като всички са в една търговска етаж. Въпреки, че грешките му също не изключи, може би не се счита за нещо важно? Земеделските производители Dicentra, кажете ми, каква е причината за частично неизпълнение?
- "Broken Heart" Жанет
- Dicentra или разбито сърце
- Dicentra или разбито сърце
- Dicentra: описание, размножаване, грижи, заявление, снимка, клас
- Dicentra - разбито сърце - засаждане и грижи
- Dicentra: правила за засаждане и Грижа за растенията
- Dicentra - засаждане и грижи, расте от семена
- Дамско сърце
- Dicentra Dicentra
- Dicentra
- Dicentra джудже
- Dicentra