Новият завод в моята градина: Майкъл тетревовите
Видео: Outline божур развъждане и разнообразие
Миналата година тя прочете една интересна статия за мърморя (Което не винаги се забелязва))) Imperial Аз отдавна успешно се разраства и разцъфтя, но е, че е достатъчно за недвижими цветар?Видео: Отглеждане лук
Бях напълно очарован от Майкъл яребици и веднага, а не да се разчита на паметта, ще го напиша в основната списъка за пазаруване за градината. Тя засадени по всички правила, както в статията препоръчва. Беше малко неспокоен през пролетта, докато тя все още не се появи зеле - и изведнъж vymerz? имаме зимата беше, от местните стандарти, доста тежки. Моето безпокойство не беше напразно: от 5 крушки са оцелели само един, но аз се радвам й съпротивление! Невероятно цвете, не съжалявам, че реших да го поставя в градината си: венчелистчетата са плътни, гладки и лъскави, така че те могат да видят своето отражение! И това, което изящна живопис листенца!
Сега имам нова загриженост: - засади цвете до нея? Мисля, шах яребици ще изглежда добре в квартала, но тази идея - само. Можете ли да ми кажете какво централата печеливша подчертае красотата на глухар, частта, винаги се вижда ...
- Многогодишни цветя в градината и ириса на градината, божур и хризантема
- Phalaenopsis неспокоен
- Hoya Артур Karnoza трикольор
- Kigelia или Вашингтон?
- Стая роза първокурсник опит
- Дългоочакваното Моята красота
- Orhideyka
- Fritillaria цвете засаждане и грижи
- Разтваря се във тетревовите градината
- Маруля През зимата на открито
- Краставица у дома
- Самозабравилите zephyranthes