ProSadGuru.com

Ranunkulyus - или заболяване, или

Здравейте всички! =)
За да бъда честен, когато за първи път чух думата, аз помислих, че е някаква болест))). По някаква причина аз чух "ranunkuloz")).
Оказа се, че така наречената цвете: много хубаво, но тя все още е доста рядко в руските градини. Поне в нашия регион.
По-специално, само през първата година нараства с нас това цвете. Ако все пак, точно както аз го направих преди, никога не го види, моля за внимание:

ranunkulyus

Ranunkulyus - много красиво цвете, като роза или далия. Аз не съм най-добрите сортове са много по-красива)).

ranunkulyus

Ако някой не знае - това е нищо като градина лютиче. Можете ли да си представите?
Като цяло това е многогодишно растение, но в нашия климат те не оцелее. Студената, очевидно. Ето защо, те са изкопани като далии. Те и корени като една далия ...

ranunkulyus

Тук е "личността" като цяло по Астер като)).
Фрост, както вече казах, не мога да понасям. Цъфтят през юни и юли. Кацане в нашата група - средата на май. Това означава, че ако няма замръзване.
Грудки се накисват във вода в продължение на няколко часа и след това се засаждат в почвата.
През есента копае на клубените. Възпроизвеждането също се извършва грудки.
Говори се, че обичам до градината лютиче растат в слънце, и в същото време и влажни места. Но излишната влага, те също не ми харесва.
Но такива лютиче ние, уви, не е:

градински лютиче

Е, може би по-razzhivomsya)).

Видео: Защо умират rassada.Chernaya крак на разсад Сайт "градина свят"

Опитвали ли сте да сложите rununkulyus? =)

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Магазин Далия грудкиМагазин Далия грудки
Засаждане далииЗасаждане далии
Лютиче градинаЛютиче градина
Съхранение далии зиматаСъхранение далии зимата
Далия сортове Galerie БелиниДалия сортове Galerie Белини
Когато далии са засадени на открито място през пролетта?Когато далии са засадени на открито място през пролетта?
Годишни далия: описание, размножаване, употреба, грижи снимкаГодишни далия: описание, размножаване, употреба, грижи снимка
Далия семена се отглеждат като едногодишниДалия семена се отглеждат като едногодишни
Далии: засажданеДалии: засаждане
Как да се размножават далии през юлиКак да се размножават далии през юли
» » » Ranunkulyus - или заболяване, или
© 2022 ProSadGuru.com