Ranunkulyus - или заболяване, или
Здравейте всички! =)За да бъда честен, когато за първи път чух думата, аз помислих, че е някаква болест))). По някаква причина аз чух "ranunkuloz")).
Оказа се, че така наречената цвете: много хубаво, но тя все още е доста рядко в руските градини. Поне в нашия регион.
По-специално, само през първата година нараства с нас това цвете. Ако все пак, точно както аз го направих преди, никога не го види, моля за внимание:
Ranunkulyus - много красиво цвете, като роза или далия. Аз не съм най-добрите сортове са много по-красива)).
Ако някой не знае - това е нищо като градина лютиче. Можете ли да си представите?
Като цяло това е многогодишно растение, но в нашия климат те не оцелее. Студената, очевидно. Ето защо, те са изкопани като далии. Те и корени като една далия ...
Тук е "личността" като цяло по Астер като)).
Фрост, както вече казах, не мога да понасям. Цъфтят през юни и юли. Кацане в нашата група - средата на май. Това означава, че ако няма замръзване.
Грудки се накисват във вода в продължение на няколко часа и след това се засаждат в почвата.
През есента копае на клубените. Възпроизвеждането също се извършва грудки.
Говори се, че обичам до градината лютиче растат в слънце, и в същото време и влажни места. Но излишната влага, те също не ми харесва.
Но такива лютиче ние, уви, не е:
Е, може би по-razzhivomsya)).
Видео: Защо умират rassada.Chernaya крак на разсад Сайт "градина свят"
Опитвали ли сте да сложите rununkulyus? =)
- Когато далии са засадени на открито място през пролетта?
- Годишни далия: описание, размножаване, употреба, грижи снимка
- Засаждане далии
- Съхранение далии зимата
- Далия сортове Galerie Белини
- Трайни и годишни далия
- Моите далии
- Uhodvykopka и съхраняване Далия грудки
- Лютиче градина
- Аз засадени в любов и ranunkulyus
- Ranunkulyus - Азия лютиче
- Как да се засадят ranunkulyus
- Далия семена се отглеждат като едногодишни
- Правилната грижа за Далия грудки
- Далии: засаждане
- Dahlia помпон - в момента градинска украса
- Правилните земеделски далия
- Далия - кралицата на есента
- Кога да засадят кралското цвете - Далия?
- Легенда на далии
- Как да се размножават далии през юли