Миризмата на ириси?
Може би единствените истински любителите на брадати ириси знам как разнообразна техните вкусове. В продължение на много посетители на ириса на Nikitsky ботаническа градина от изискани аромати стана истинско откритие.Децата очевидно се радваха на сорта с аромати на сладки: мед, ванилия, шоколад и карамел. разнообразие Russet `Copatonic` миришеше шоколад.
Съдържание
Видео: narezochka # 54 - Какво мирише?
Друг червено-кафяво сорт "StoptheMusic" мирише на карамел с мандарина.
Мед аромат с лек горчивина излъчваше нещо като "HighMaster".
Изглеждаше, че горчив мед по устните оставя нещо като `полети на Fancy`.
Един истински фаворит в "ирис коктейл" миризми стана "CloudBallet" с сладък флорален и карамел.
Видео: Миризмата на диамант? Новият аромат от Accendis
Прекрасна жълт клас цветен аромат "Limelighter", което е хармонично допълва вар цитрусови нотки.
Ценителите на аромати предпочитат клас "MulledWine" с луксозен цветен аромат.
Класически Iris парфюми бележки, които се използват в много парфюми водещи парфюмерийни компании на света, са:
Sort'Romantic Вечер "
Видео: Месечна миришат лошо
Sort'Thin Blue Line "
Sort'New Centurion "
Sort'Morning Настроение "
В сорта "FruitCocktail" класически аромат на ирис, допълнени цитрусови нотки.
Наистина ми хареса жълто-кафяв клас "ArabianStory", която имаше пикантен аромат на ванилия, малко освежени цитрусови нотки.
Разбира се, определянето на цвете аромат - субективно понятие, но експертите са подпомагани в нея определяне на мен. Най-младият от тях харесват вкусът на сорта "Sneezy" - карамел с мандарина.
Един млад човек, с когото имам често съвпадна определение не само основите на вкус, но неговите нюанси - бележки.
Моят приятел Irisha - психолог прави моделиране на другите: смъркане ириси.
И това не е всичко, защото всеки ден в градината цъфтят нови сортове ириси. В допълнение, след цъфтежа, те се променят миризмата им: това е така, в навечерието на любимия сорт "Fogbound", който излъчваше божествено сладък вкус, без горчивина, стягане, на следващия ден имаше класически аромат на ирис.
- Новият аромат на размножаване орхидеи
- Take Two - разделение на брадати ирис
- Блясък и лукс ириси
- Немски Ирис - красива, лекарствен и годни за консумация
- Ирис - Арт Нуво Кинг
- Червени ириси
- Песни и танци ириси
- Rose мирише роза
- Вдишването на аромата на ириси
- Уханни рози
- Ириси: посадъчен материал
- Iris или Iris
- Луковични ириси и ирис корен
- Френски чар Pittosporum
- Iris фарс от сутрин до здрач
- Продължавайки да вдишвам аромата на ириси ...
- Rainbow Iris цъфтящи акорди
- Различните разновидности на дъгата на цветна градина ирис - Iris за вашата градина
- Обработки аромати
- Ароматите на стайни растения
- В Донецк, се получава от карамел дърво!