Сбогом танцува Есенна топка хризантеми на Nikitsky ботаническа градина (Крим
тази година есента беше трудно, и всеки път, течаща покрай процъфтяващ поле от хризантеми, щях да се спре и да се насладите на красотата на цветята. Но така се случи, че тази възможност представил пред мен вчера - 18 на ноември. И аз ентусиазъм и радост "потъна" в аурата - аурата на последния танц на есента топката.Съдържание
Красотата има признато кралица на топката през тази година - от сортовете "Кико" не е оставил безразличен мнозинство от посетители (миналата година, този сорт в изложбата не е била представена, а през 2012 г. получава званието на заместник-царица).
Видео: Жители и гости на Крим тези дни могат да посетят традиционния `Ball hrizantem`
На терена тази година взеха участие всички кралицата на миналото. На сайта им ми беше казано в материала.
Видео: Ball хризантеми - музика на Александър Горшков
Но новият Анастасия, която не е била в предишните изложения - нещо като "Анастасия Star White".
Избраният кралицата на тази година, разбира се, предполага, че много посетители, като необичайни paukovidnaya форма съцветия в хризантема. И тук е едно такова разнообразие - "Златен Strings".
На тазгодишното изложение черта 60-novinok- сортове от тях - 10 големи-Закачки хризантеми и карамфили melkotsvetkovyh 50 нови продукти.
Видео: Хризантемата в Крим музика саксофон
Тази година, както и в предишни години, показа новите си продукти и животновъди Никита Ботаническа градина - Smykova Наталия Владимировна (голям хризантема) и Andryushenkova Зоя Павловна (melkotsvetkovye хризантема).
В последния танц на хризантема сортове кръг на голямо разнообразие от цветове, а аз им се възхищавам, "замразени" от щастие, премахване на камерата този цветен красота.
Моят номинален клас "Людмила" блестеше в танца луксозен своята красота.
- 17 Номиниран хризантеми Есенна топка
- 6 Най-красивата есенни хризантеми бал 2013
- 8 Куинс топки хризантеми на Nikitsky ботаническа градина
- Бронзови хризантеми Есенна топка на ботаническата градина Nikitsky
- Бели хризантеми есента топка Никита Ботаническа градина - 2013 г.
- Хризантемата в Севастопол
- Колор Хризантеми Есенна топка на ботаническата градина Nikitsky
- Хризантемите Есенна топка
- Червена хризантема есента топка Никита Ботаническа градина - 2013 г.
- Orange Хризантеми Есенна топка на ботаническата градина Nikitsky
- Откриване на изложба на лалета в Nikitsky ботаническа градина
- Представяне на изложбата "Хризантеми Есенна топка 2013" Никита Ботаническата градина
- Пинк, лилаво, лилаво хризантема голям есенен Бал на ботаническата градина Nikitsky
- Green хризантема есента топка Nikitsky ботаническа градина
- Жълт Хризантеми Есенна топка на ботаническата градина Nikitsky
- Хризантемата - кралицата на есента
- Изложбата "Райска градина" в ботаническата градина Nikitsky - усетите вкуса на лятото
- Един ден от живота на градината
- Това цъфти в Ботаническата градина Nikitsky в края на ноември?
- Все още не е избледнял хризантема
- Nikitsky Ботаническата градина избран цвете Queen "Хризантема топка"