Оригинални букети Краков пазар
Това лято, моят приятел, професионален цветар, продавачът отиде до автобусна обиколка на Краков-Венеция-Будапеща. Разбира се, опитът е кола и камион, но отделно Искам да споделя снимки с цвете пазара на Краков, за да ви покажем най-фантастични букети, че ние може да се намери, освен в големите градове, както и че не е сигурно. Преценете сами:Съдържание
Венци от моя светлината дойде до пълна наслада, но след това той забелязал, че в нашата култура, всички тези венци са свързани само с гробищата, и поляците с празниците. Между другото, цената, която виждате на злотата.
Изненадващ поглед от левия край на миниатюрни букети, както току-що се докосва!
И толкова много рози в букет от нашия купуват изключително рядко. За krakovchan очевидно това не изглежда buketische екзотично.
Е, добре, аз имам следния букети дъха, за приятелка, аз обикновено си мълчат - това беше като не стон не въздишка. вече са се завърнали у дома, аз осъзнах, че не снимат най-важното - реакцията на приятели:
Видео: в пазарната цвете бум на Одеса
Видео: Floral Salon Waltz на цветята, букети за Харков, Украйна и света
Ето до следващата снимка се появява разпръскваше родината:
Слънчогледи Бях изненадан, като у дома си в Pavlograd не ги виждате в пазарите. Странно е, че след пътуване, те започват да се появяват не само като Света с лека ръка ...
Но същността на нашата разходка из Стария Mista (т.нар старата част на града) е на посещение в католическата църква, в рамките на които сме удари цветен режим пред олтара:
Изненадващо в унисон с тишината и спокойствието на органна музика ...
Разполага с букети Част 2
Техниката на букети от цветя част 3
Букет от есенни цветове
Моите сладки букети
Розови гербери красиви цветя за букети
Приказно Флоралните европейски градове
Как да се изкорени резници отрязани рози?
Сватбени букети от орхидеи
Букет по интернет
И ти събира букет може да патладжан с чесън?
Сватбен букет от рози
Как да изберем правилните рози за празничен букет?
Услуги, свързани с доставка на букети
Къща на сухи рози
Изкуството на даване букети стойност букети от цветя, букети от свежи цветя, букети от диви цветя,…
Букети до ден познаване на Йохан Мартенс
Търсенето на услугите на цветарите
Кажи на жената, "Обичам те" с цветя!
Рут lahyu: изкуството на аранжиране на цветя, аз се култивира за цял живот!
Международен фестивал на цветята откри в Санкт Петербург
Букет е деликатен въпрос