Оригинални букети Краков пазар
Това лято, моят приятел, професионален цветар, продавачът отиде до автобусна обиколка на Краков-Венеция-Будапеща. Разбира се, опитът е кола и камион, но отделно Искам да споделя снимки с цвете пазара на Краков, за да ви покажем най-фантастични букети, че ние може да се намери, освен в големите градове, както и че не е сигурно. Преценете сами:Съдържание
Венци от моя светлината дойде до пълна наслада, но след това той забелязал, че в нашата култура, всички тези венци са свързани само с гробищата, и поляците с празниците. Между другото, цената, която виждате на злотата.
Изненадващ поглед от левия край на миниатюрни букети, както току-що се докосва!
И толкова много рози в букет от нашия купуват изключително рядко. За krakovchan очевидно това не изглежда buketische екзотично.
Е, добре, аз имам следния букети дъха, за приятелка, аз обикновено си мълчат - това беше като не стон не въздишка. вече са се завърнали у дома, аз осъзнах, че не снимат най-важното - реакцията на приятели:
Видео: в пазарната цвете бум на Одеса
Видео: Floral Salon Waltz на цветята, букети за Харков, Украйна и света
Ето до следващата снимка се появява разпръскваше родината:
Слънчогледи Бях изненадан, като у дома си в Pavlograd не ги виждате в пазарите. Странно е, че след пътуване, те започват да се появяват не само като Света с лека ръка ...
Но същността на нашата разходка из Стария Mista (т.нар старата част на града) е на посещение в католическата църква, в рамките на които сме удари цветен режим пред олтара:
Изненадващо в унисон с тишината и спокойствието на органна музика ...
- Разполага с букети Част 2
- Техниката на букети от цветя част 3
- Букет от есенни цветове
- Моите сладки букети
- Розови гербери красиви цветя за букети
- Приказно Флоралните европейски градове
- Как да се изкорени резници отрязани рози?
- Сватбени букети от орхидеи
- Букет по интернет
- И ти събира букет може да патладжан с чесън?
- Сватбен букет от рози
- Как да изберем правилните рози за празничен букет?
- Услуги, свързани с доставка на букети
- Къща на сухи рози
- Изкуството на даване букети стойност букети от цветя, букети от свежи цветя, букети от диви цветя,…
- Букети до ден познаване на Йохан Мартенс
- Търсенето на услугите на цветарите
- Кажи на жената, "Обичам те" с цветя!
- Рут lahyu: изкуството на аранжиране на цветя, аз се култивира за цял живот!
- Международен фестивал на цветята откри в Санкт Петербург
- Букет е деликатен въпрос