Мушкато на shtambe
Видео: Ваксинирането в shtamb храст

Преди три години ми бяха дадени на кралското стрък мушкато, което бях дълго мечтали. Но колко много ми се грижеше за нея, не, цвете израства в едно стъбло. Дори след като имах prischipnula, той се пресегна, нали, сега двата горни.
Две години по-късно, мушкато разцъфна прекрасна люляк-лилаво "Butterfly". В рамките на един месец бях се възхищавах и цветя, но изведнъж листата на растението по някаква причина започват да пожълтяват и напълно изчезна.
Не намерих вредители на Мушкато. И за да не се загубят цветето, отсече върха и ги засаждат отново. Освобождаване на гърнето на почвата, глинени кома с дървесна стъбла (това, което е останало от Pelargonium) установи, живеещи корени.
Видео: Ваксинирането в храст shtamb година по-късно
Аз ги засадите направо в градината под крушата. И как е бил изненадан, когато ми лигаво скоро нека само четири процес и отиде в растежа. И на един от клоновете са пъпки.
Това беше в края на септември и, далеч от студа, аз трансплантирани мушкато в саксия и я занесе в къщата, макар да знаеше, рисковите - пъпки могат да паднат. Но през октомври, цветето отново разцъфна. Мушкато включен стволове. За мен това беше откритие.
Саксията за обем за Мушкато
Как се захванете мушкато?
Защипване Мушкато
Как да се изкорени изрезки от мушкато?
Бързо и красиво, Мушкато и Impatiens
Каталог на Мушкато. Това може да се намери?
Грижа кралското мушкато как да се постигне цъфтеж
Мушкато plyuschelistnaya
Как да направите кралски сортове цъфтят Pelargonium
Зонално мушкато, като почва култура
Plyuschelistnaya мушкато и неговите декоративни листа
Evergreen мушкато plyuschelistnaya
Мушкато Queen - Queen цветна градина
Мушкато аромат след трансплантация
Мушкато отглежда от резници
Мушкато градина
Здравец или Мушкато дома
Отглеждане Мушкато, особено