Мушкато на shtambe
Видео: Ваксинирането в shtamb храст
Преди три години ми бяха дадени на кралското стрък мушкато, което бях дълго мечтали. Но колко много ми се грижеше за нея, не, цвете израства в едно стъбло. Дори след като имах prischipnula, той се пресегна, нали, сега двата горни.
Две години по-късно, мушкато разцъфна прекрасна люляк-лилаво "Butterfly". В рамките на един месец бях се възхищавах и цветя, но изведнъж листата на растението по някаква причина започват да пожълтяват и напълно изчезна.
Не намерих вредители на Мушкато. И за да не се загубят цветето, отсече върха и ги засаждат отново. Освобождаване на гърнето на почвата, глинени кома с дървесна стъбла (това, което е останало от Pelargonium) установи, живеещи корени.
Видео: Ваксинирането в храст shtamb година по-късно
Аз ги засадите направо в градината под крушата. И как е бил изненадан, когато ми лигаво скоро нека само четири процес и отиде в растежа. И на един от клоновете са пъпки.
Това беше в края на септември и, далеч от студа, аз трансплантирани мушкато в саксия и я занесе в къщата, макар да знаеше, рисковите - пъпки могат да паднат. Но през октомври, цветето отново разцъфна. Мушкато включен стволове. За мен това беше откритие.
- Саксията за обем за Мушкато
- Как се захванете мушкато?
- Защипване Мушкато
- Как да се изкорени изрезки от мушкато?
- Бързо и красиво, Мушкато и Impatiens
- Каталог на Мушкато. Това може да се намери?
- Грижа кралското мушкато как да се постигне цъфтеж
- Мушкато plyuschelistnaya
- Как да направите кралски сортове цъфтят Pelargonium
- Зонално мушкато, като почва култура
- Plyuschelistnaya мушкато и неговите декоративни листа
- Evergreen мушкато plyuschelistnaya
- Мушкато Queen - Queen цветна градина
- Мушкато аромат след трансплантация
- Мушкато отглежда от резници
- Мушкато градина
- Здравец или Мушкато дома
- Отглеждане Мушкато, особено