Елементи градина Хармония
Видео: Моето малко пони. Елементите на Harmony.Cartoon игра за деца. Моето малко пони
Съдържание
Видео: Елементи на Harmony 4 серии
Разбира се, идеята за оптимална среда за всеки изпълнен със собствен смисъл. Един иска да направи домашно ябълково вино, и не мога да си представя живота без голяма овощна градина. Друг се опитва да се скрие от любопитни погледи на съседите и ще се радваме да гъсти насаждения по периметъра на обекта. Вкусовете са различни, но се приземи навсякъде едно дърво или храст, трябва да сте наясно защо и това, което го прави тук.
Видео: Моето малко пони. Елементи на Хармония - Series 3. Cartoon GAME
- Глисти - отделни дървета.
- Обикновените кацане - редици от дървета, които се отделят различни области на парка или градината, а първият широко използван за означаване на границите на строителната площадка. Аналози на площадки за храстите - жив плет. Те могат също така да се използва за обозначаване на границите или маскиране част невзрачен камерата.
- Alley - дървета или храсти, засадени заедно прав път. Не е задължително да представляват две успоредни редици от растения. Алеи са прости или сложни, симетричен и няма едноетажна и многослойни. Това е може би една от най-многообразни видове паркова площ.
- Wood-занаятчийски група - две или повече дърво (храст), разположен на откритата сцена на парка. Групите са чисти (Три тополи в Plyushchikha) и смесена (бреза, на Rowan), с ядрото (представете си, че между трите тополи обезпаразитено една пирамидална) или без балансиран или небалансиран, а има и сезонен ...
- Края на гората - дърветата, които съставляват границата на гората или парковата зона на град. Те са традиционно се използва, за да се осигури плавен преход от гората или паркира на масива до поляната.
- Перголи - дървета или метални конструкции, преплетени с лозя.
Споделяне в социалните мрежи:
сроден
- Violet - едно малко чудо на есента
- Руската градина, не подстригана морава и ливади
- Момичета, кажете ми, моля, която се разраства в саксия !!!
- Моето чудо - Chamaedorea
- Моето малко радост
- Вземете ни в своите редици
- Малкият ми градина
- Alley и обикновен засаждане на дървета
- Правила за засаждане на трайни насаждения
- Лалета снимка, напомнящ на детството
- Моето сладко Ranetka
- Засадете ябълково дърво
- Малкият ми Araucaria
- Моят дом фъстъци
- Игри в хармония с природата