ProSadGuru.com

В действителност, да се намалят с брадва - почивка

Видео: Тайга брадва с ръцете си

Село Къща Иля MitrichevWild мускусен плъх, се наредиха на горатакъща Airedale магистърска на фона да разобличитършувамПреглед на задната част на къщатаИзграждане на нова оградаPond в непосредствена близост до градината, есентаГравирани рамки от собствените имЗеленчукова градина в началото на лятотоPond, в непосредствена близост до градината кухня в средата на лятотозеленчукова градина през есентаКучето на верандата на къщатакотка магистърскаЗа сняг котки, популярна семейно забавление през зиматаснежни коткиКъде снежни котки няма да мине, няма да има скиКакто ние, гражданите, да изберат един изцяло нов начин на живот и да станат не само запалените туристи, но жителите и държава?

Видео: Село

Нашият герой - Иля Mitrichev - технически директор на ROS. В свободното си време той преподава в Москва Инженеринг физика институт и разбира се RSUH Електронно управление на документи на автора в кредита и финансовата сфера. Той има много хобита - от прилагането на психологията на природни аномалии.

Чрез образуване Ilia Mitrichev система програмист. Успоредно с основните усвоили конструктор специални устройства компютри. След като завършва института той е работил за известно време на кръстопътя на две от своите специалитети - ангажирани в разработването на компютри и пари в брой за програмиране. Успоредно с това дело учи дизайн (изчисления, чертежи и производството на механични изделия) и на най-добри практики за проектиране и монтаж на електрическа енергия до 1000 W. След това знание е полезно да го в изграждането на къщата.

В същото време, историята на Илия как той оборудва своята земя в селото, буквално хипнотизираща:

Всъщност аз съм на тази земя за дълго време, защото там е роден и все още живее, баща ми. Роден съм през март и в края на април бях доведен до селото в Tugolessky бор. Парцелът за мен на първо място - място за почивка, втори дом. Там могат да бъдат физически изцедени, с нещо, което да бръкнат по-дълбоко, да се развиват нови умения за прилагане на всякакви екстравагантни идеи, които в Москва не е място за банален. Майка ми винаги се скара като дете: Това е, парчета желязо, nataschili. И там - може просто да nataschit имате нужда, и да направи нещо красиво или просто интересно, с метал, например, за да калайджия. В Москва, всичко за изтегляне, нищо, но тези класове не разполагат с достатъчно пространство, време, а понякога и психическа сила. И Tugolese - трябва да бъдат отстранени от суматохата. По-рано, между другото, това е още по-добре. В Tugoles ходи два влака на ден - два там, две назад. Не са мобилни телефони - оставени, никой няма и няма да достигне.

Отиваме ние сме тук почти всеки уикенд ... плуване, колоездене в гората много невероятно красиви пътеки. Просто иди в гората за гъби, за боровинки - вече ползват. Един от най-интересните дейности - разходки в гората през нощта. Лятното часово време в блатото през нощта можете да видите синкави светлини, много красиви.

Когато през 94-та си купих много, че е малко дива гора в покрайнините на селото. Първата стъпка да се сложи по силата на закона - до ограда избран във владение на земята. Първият оградата е построена от дървета, които растяха по своя парцел. Следваща спирка е планирана по прищявка. От половин сушата, а другата половина - силно заблатена, естествено, всички сгради са разположени в суха част. Къде да антре - също, че е разбираемо. От врата на врата, както и цялата материя, е бил планиран чрез пътуване през цялата площ, широчината - че може да влезе камион. От едната страна на входа се намира плевнята, и с друг - в къщата. Сгради като душове и тоалетни - в дълбочина област. Е, също се оказа на къщата, защото има се състоя вода вена. Когато тя отива, той се определя чрез използване на рамката.

Строителството започва с бараката, тъй като практиката на строеж показва, че първо трябва да се изгради икономическата страна, и едва след това да се справят с живота. Оборът първоначално е бил разделен на две части, едната от които е дадено жилище. През зимата, разбира се, да оцелее, че ще бъде трудно, но до сериозно измръзване, че е напълно възможно да съществува. В същото плевнята в същото време тренирах рана. Познати са понякога изненадани, когато научат, че всичко се прави със собствените си ръце, но в действителност, отсече с брадва - празник, който не е в града.

Можем да кажем, че къщите на селото ме очарова от детството си. Когато мислеше, чрез собствения си, тя се фокусира основно върху класическа селска къща, къщата, а не модерна вила стил. Типичните проекти, разбира се, също преодоляха и проучени, но в същото време, аз обиколи съседите в селото, за да видим как да се изгради жилища, които са добри, а това - не е много удобно. Класическа руска хижа може да бъде от различни стилове - северната сграда, на юг, освен това, във всеки регион също има свой собствен стил. Tugoles стои на границата между регионите на Москва и Владимир, но ако си спомняте старите дни, тя е на ръба на бившата провинция на Рязан и хижи тук - смес от Владимир, Рязан и Москва стил. Около това време, аз отидох при Архангела, има в Малкия Карел има музей на дървена архитектура в северната част, която съдържа интересни образци на руската дървена конструкция. От под Архангелск Донесох няколко техники и правила за изграждане на къщата, която също е от полза.

Печки, взети заедно с stovemaker от съседно село, намерени на препоръката. Той е натоварен със задачата да не е най-лесният. Желателно би било, че фурната се нагрява от двете по едно и също част на къщата, както и жилищни и стопански-в кухнята и в същото време тя може да готви. В стаята на нивото на стандартната леглото е направена пейка, над печката - една ниша в старите руски печки за консервиране на храни под формата на топлина. Там е много удобно да се сложи, например, гърне с овесена каша. До сутринта се оказва добре на пара и топла. На практика се оказа, че там често се сложи мокри ботуши: през нощта те стават сухо и топло, което е много хубаво, на сутринта, когато излиза от къщата. Дори и във фурната да се направи допълнителна ниша за сушене на мокри дрехи, има отделна качулка, така че влагата останала в тръбата и не влезе в къщата. Пещ стрелба в коридора, което позволява да не се извършва боклук като у дома си и не го нося в кухнята. Под пейката печка направена въз основа на становище на печка-монтьор топлинни акумулатори - специални синусите, които топъл въздух се натрупва. Те осигуряват еднакви отоплителни кушетки. Готвене, обаче, ние използваме печката е изключително рядко, то е по-скоро опция за безопасност в случай на хипотетична авария с газ и електричество в същото време.

Къща живее на три енергийни източници - електроенергия, газ и твърдо гориво - дърва. Отделно от печката през зимата в къщата функционалните елементи интелигентен дом - системата за контрол на температурата в стаите. Тя ви позволява да програмирате температурата в продължение на седмица, всеки ден отчети за телефон за температурата вътре и вън температурата на къща се управляват дистанционно, ако желаете. С нагреватели по време на седмица поддържа температура не по-ниска от плюс пет, с цел да не се повиши влажността и замразяване на къща, и петък за нашето пристигане, температурата се повишава до плюс двадесет.

Кухненска градина имаме малък, тъй като те не разполагат с достатъчно ръце как да се справя. Задръжте в името на пресни зеленчуци. Лукът се развива добре, чесън, тиквички, не си отиват, но красива грах. Strawberry зависи от годината, обаче, лъвския дял от реколтата изядени от диви патици, които ходят през градината в дивата природа. Елате в нашите съдебни блата, възмутен, че тяхната близост до предците територии и дебне ягодите. Sad Не планирах, ние само да расте едно ябълково дърво, някои храсти френско грозде, цариградско грозде. Аз мисля, ако не засадят малини, въпреки че, от друга страна, това е достатъчно, за отглеждане на около в дивата природа.

Сега сайтът е най-вече се случи не засаждане на работа, както и дренаж. Желателно би било, в края на краищата, неговото малко суха. Очевидно е, че е необходимо да се повиши нивото на почвата. Всъщност, или три, или четири товарни автомобили земни съм извел. От тях ще получите прекрасна поляна пред къщата. Но най-хубавото беше оставен в оригиналния си вид, с блатни туфи, стари коренища. Ако копаят наоколо, а може би и торф може да се намери. Желателно би било, разбира се, всичко това е малко да се култивира и патици намерят своето място зад оградата. Патици, между другото, не е единственият гостите на диви диви гората. Не много отдавна, едно куче намери върху парцел от див мускусен плъх. Те не се противопоставят, хванат, Заключената, веднъж построен за пор. Гости с удоволствие яде ябълки, круши, сурова риба, както и от кучешка храна намалява. Преди да напуснат върнати обратно в природата.

Като цяло, планове за бъдещето - много. Може би правя беседка. Нека бъдем сигурни, езерото, която сега е в диво обрасли държавата. Може би осъзнавайки стария си мечта. На мен след пътуване до Крим го остави много силно впечатление от арменски шиш кебап, който се приготвя в специален яма, на шишчета висеше вертикално, а не хоризонтално, както сме свикнали. Може би някой ден ще се случва при изграждане нещо подобно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Да се ​​научим да шият калъфи за столове с ръцете сиДа се ​​научим да шият калъфи за столове с ръцете си
Как да направите връзка към частен дом електричеството?Как да направите връзка към частен дом електричеството?
В доклада за посещението в работилницата на ландшафтен дизайнВ доклада за посещението в работилницата на ландшафтен дизайн
Все повече и повече градове се превръщат в зеленоВсе повече и повече градове се превръщат в зелено
Индийската полиция ще миришат цветяИндийската полиция ще миришат цветя
Заводът, който определя нивото на замърсяванеЗаводът, който определя нивото на замърсяване
Начало Енергоспестяващи уроциНачало Енергоспестяващи уроци
Електроенергия от отпадъциЕлектроенергия от отпадъци
ЗахранванеЗахранване
"Гетсиманската молитва градина" е отворена за вярващи и атеисти"Гетсиманската молитва градина" е отворена за вярващи и атеисти
» » » В действителност, да се намалят с брадва - почивка
© 2022 ProSadGuru.com