Garden Галина Skalkin
Хоби градински дизайн, разработен в градината на домакинята в професията. Сега тя координира работни срещи в UOC "Цъфтеж Планета". Поради естеството на градината, тъй като тя Галина - топъл, светъл и приветлив
Garden Автор: Галина Skalkina, координатор на цехове UOC "Цъфтеж Планета"
Площ: 18.5 акра
Garden Възраст: около 5 години
мастеринг част
Съпругът ми и програмисти. Завършила съм Меси, той - Мин (сега REU) тях. Плеханов и от ботаника бяхме много далеч. През 1998 г., точно преди по подразбиране, купихме къща с много голяма част (34 CM) на ръба на гората. Ние започнахме да живеят там през 2001 г., и аз не знам какво да правя с тези вещи - не помогна нито списания или книги. Един ден видях статия за градината на Елена Константинова с прекрасни цветни градини, и веднага реши да отиде при нея, за да учи в "Цъфтеж Планета", която сега се наслаждавате на работата.
С течение на времето, ние осъзнахме, че не е необходима такава голяма къща и огромно парче земя. През 2008 г. е продал да се премести в затворен комплекс с изградена инфраструктура.
Новият сайт, ние веднага хареса: грандиозно разлика във височина, с изглед към реката, е добра перспектива, зелена среда. Но това беше само високите части на планините, оставени от строителите на червена глина. Започнахме да положи градината от нулата, първите дървета, засадени през есента на 2010 година. Под всеки заменен от минимум кубически метра пръст, те извади калта, укрепване с помощта на южния склон. От опит вече се е опитал всичко обмислете внимателно.
В класната стая в разцвет планета са ни учили правото да фотографира и анализира градините изработени рамки. Обучено лице, различно разбиране на творческата идея на автора, се вижда, че се отваря по-дълбоко ниво, това ви дава възможност да се чувстват нюанси: структурата, формата, съотношение обем, текстура, изпълнението на идеята, играта на цветовете и въздух. И възможността да се организира на растенията, както и за да победи пространството - не е изключение. Garden проект събра предишния опит и нови знания.
Допуснахме, че съседите ще бъде ниска типична къща (както и ние), и се позовава на хубава гледка - спокойно течаща вода на реката. Но уви, те построяват къща на индивидуален проект. Огромна къща затворен прегледа, така че трябваше да се премести на фокусната точка и определя перспективата на гората.
Харесва ми да гледам в съседния дъб, клен с нашето фантастично красива есен цвят, скалист хвойна, група от подстригва TUI.
По принцип аз харесвам красиви дървета, въпреки че сега някои корекции биха могли да бъдат и правят. Например, по-рядко да се засадят големи дървета. Ние бор и клен вече започваме да си пречат взаимно, въпреки че разстоянието между тях е 5 метра. Сега отсече короната.
Зониране градина и лятна кухня
Имаме няколко области.
Първият - на входа - с декоративни цъфтящи храсти, групи от високи трайни насаждения, но това е снимка на обществеността.
За себе си - муцуната на къщата, където има просторен, светъл и топъл пространство. Нашият живот е там.
Най-ефективният, популярен и любимо място за нас, учители и много гости - лятна кухня. Обичам да готвя, забавляват, организират празник.
Гостите от своя страна са активно ангажирани в процеса: пържени шишчета, да споделят рецепти.
Лятна кухня на първо нашия сайт е взето далеч от дома в гората. Там, в целия сайт, година след година, носехме ястия и храна в големи кутии. Беше много неприятно, така че ние направихме нова кухня до къщата.
За проба, взета лятна кухня Елена Константинова. Тя нека мярка нея, разглежда и посъветва да се направи по-просторна. Добавихме ярд се получи оптимален :. 4.8 m до 5.0 m под покрива на свободен побира около 15 души, и ако направите една маса в непосредствена близост до него павирана площ, а след това всички 30. Дори и в студено време, да продължат да разговарят в градината, само виси инфрачервено излъчване.
Подобно на къщата, лятна кухня обработват мрамор мазилка. Тя е устойчива на износване, издръжлив, лесен за нанасяне. Покрив на лятна кухня, покрита с модерни материали за професионалисти.
Прекарахме лятна кухня с ток и вода, сложи решетка, изработена удобна работна повърхност. Всеки собственик иска да направи прибирането на чист въздух.
Избор на растения за малка градина
През 20-те години на миналия век родителите на майка ми купиха една недовършена къща в местност Свети Никола. Това е рядкост в тези дни - от дърво, с високи тавани. Все още помня старата градина, Bure поразително часовник, комфорт и простор. Един съсед занимава с люляци ваксинация, затова ние винаги са заобиколени от цъфтящи градина. От тогава, аз съм привлечен от растенията идват от детството.
Исках да се усети в нашата история градина, носталгия, а не с очите римейк рязане.
Когато железница продадени старите растения от детската градина, ние не се поколеба да го купя отглежда глог и люляк (имаме около 17 разновидности). Както и в градината по време на техния разцвет!
Разбира се, тъй като през втората половина на лятото в хора идват хортензии и други солисти, но пролетта чар на природата с какво да се сравни.
По време на проучването, ние получавахме Мамедова Елвира в зимни градини. В края на сесията тя каза, че ако едно растение не иска да живее в теб, ти не ще, без значение какво правите. Това многократно потвърждава живот! Ако се учим от истински професионалисти, по-лесно да се избегнат грешки. Ние веднага били научени на принципите на подбор на растенията. За градината по всяко време на годината беше красива, изберете надежден и издръжливи растения. Няма нужда да се търси приключение с кутии, заслони, годишен Прераждане едва overwintered лигльовци.
Докато на ръба на риска в лавандула в градината (но това е много богато цъфтящи) и бор, които, когато се срина кацане глинен стая. Той изтича само декоративна ябълка.
Спонтанните покупки са почти не е бил, растенията са склонни да купуват от плана.
Само в Стам ябълково дърво падна в любовта от пръв поглед, купих и веднага постави в най-видно място в близост до дома на верандата. Бяхме предварително монтиран на спирката на покрива сняг, да слиза снегът не прекъсва растенията, които са били засадени в близост до къщата.
Според сайта проведе дъждовна канализация, така че винаги е суха и чиста.
Отношенията с градина
По онова време живеехме в страната в продължение на шест месеца, майка ми и работи усилено в леглата. Най-ужасното изпитание оредяваше моркови и цвекло разсад засаждане. Ние дълго ще помни страданието и не искам всяка градина. Дори и в близост до най-миксбордове кухня планиране летни. Но след изучаване на книгата "Декоративни Garden" прекрасен пейзаж дизайнер Ira Сахаров учител "Цъфтеж планета", разбрах, че засаждане на зеленчукови култури, заедно с цветя може да бъде много хубаво, за да победи.
Декоративна градина планиран и създаден в непосредствена близост до лятната кухня.
Оказа се, че различни видове марули, зеле, къдраво и билки са перфектно съчетани с невен, невен и други едногодишни.
Разделянето на задълженията
Правомощията на нашето изрично не разделят. Градина, рози, и да направя цялостно планиране. Нова засаждане, грижи за тревни площи и градини - съпругът ми.
Свободно място, засадени с трева на моравата. Насладете се на смарагд тревата в удоволствие. Но както винаги там е мястото за кацане на трайни насаждения или храсти, косачка е по-добре да се избере един тесен рязане част, 40 см, за да маневрира между растенията. Ръбовете на тревата удобно да се справят специален рязане лопата.
През зимата, подслон и положи само рози, всички от тях - даровете на нашата приятелка Лена Pchelkina, страстен любител на рози.
Съпруг ги засадени с голямо нежелание, но сега мисля, че той им се възхищава.
Грижа за рози, които научихме от LI Bumbeevoy (куратор на рози ботаническа градина на Московския държавен университет), тя казва, че се нуждаят от рози изгнила тор, добре, оплодени на земята, и най-важното - любов.
За отглеждане на рододендрони лятна кухня Балтийско разплод. Те били купени за случая и донесе запознат landshaftnitsy. Всяка година мъжки мулч засаждане и поливане торф подкислява с лимонена киселина (саше кофа с вода, два пъти годишно). Те се чувстват добре, разцвет ярко оранжево, огнени цветя.
Garden ни дава удоволствие.
През всеки сезон е в собствената си красива и носи много радост.
Ние живеем добре тук!
Научете как да се отглеждат растения, които работят в градината и трябва да бъдат планирани градината кухня, Тя може да бъде от други области на нашия уебсайт.Също така забележете, моля, обърнете внимание на информацията, в ляво на текстовия блок. Намиращ се в него, са връзки към страници съседни предмети.
- Флоралните подаръци от различни градове
- Моите градински цветя
- Buddleja в моята градина
- Kordilina?
- За да върбинка цъфтяха в началото
- Евгений - градинско растение
- Кислород за стайни растения: необходимо условие за живота
- Garden Дмитрий Patrikeeva
- Garden Катрин Локшина
- Русия Gardens: градина Галина дъб
- Garden дизайн за малки пространства
- Garden път с глухарчета
- Garden Привечер, Ландшафтен дизайн тайни
- Фестивал градини Москва цвете шоу - 2016
- Дизайн и работа с цветни лехи и изложба на художествено коване цех
- Той дойде в Москва легендарния английски градинар Дейвид Domont
- Лилии и рози ще участват в срещата на върха
- На Марс засадени иглолистни гори
- ВВК и зрелище, и хляб, и още много други ...
- В доклада за посещението в работилницата на ландшафтен дизайн
- Ландшафтен дизайн в семинара Крим