Хортензия прекрасна бяла дантела в градината
Видео: Уверете се
Съдържание
Бяла Хортензия е много красиво растение, дори бих казал, че пленява от пръв поглед в нея. Виждайки тази красота и с приятелите, реших да си купя и поставяте в сайта си. Гледайки напред, мога да кажа, че много namuchalas си неопитност, тя е малка и винаги през зимата премина много слаб нараства обратно всяка година нов. Не, тъй като тя не можеше да разбере какво правя грешно. Чета много книги за това ще се развива добре и все още намери причина, че не го направих и сега го имам много големи и прекрасни цветя.
Сега искам да споделят своя опит и да каже.
Как правилно да расте хортензия бяло
Първо трябва да изберете място, където можете да го ще бъдат засадени. Това може да е кътче в близост до вашата лятна тераса или незабележим ъгъл на градината, която ще съживи и разкрасяване този великолепен дантелени цветя.
На следващо място, почвата трябва да е много плодородна и ронливи добър знак за бяла хортензия, ако почвата е земните червеи тук е в почвата се ще се чувствате добре. Ако полусянка не се притесняват в този сайт, бяла хортензия расте в сенчести места цветя са малко по-малки, но хортензия от тази не много засегнати.
Трябва да се изкопае дупка за засаждане, така че растението е малко дълбочина, той ще го спаси от изсушаване на почвата при тежка суша. Повече за тази техника за грижа за растенията по-лесно да се излива мръсотия и разхлабени почвата около храста. Тъй като имам засадени в контейнер, който ежегодно се увеличава по размер.
След това, когато това е охлаждане и замразяване, се очаква вече съм на контейнера от земята и аз въвеждат в къщата, давам си ottsvesti и след това тя да бъде пренесена в голям контейнер. И изпратен на съхранение в мазето до пролетта. Имайте предвид, че в мазето трябва да бъде много студено и влажно, че ще съсипе храста. Оптималната температура, при която хортензия ще почувствате спокойно и приятно perezimuet е 5-7 градуса.
Как правилно да се грижим за хортензия през зимата
- инспектира завода за наличието на гризачи, не позволявайте на факта, че те са повредени завод
- овлажнява почвата в саксията, без да позволим това да изсъхне
- ако саксия или стъблата на растенията се появи мухъл, лечение на всички наркотици "Максим" или слаб разтвор на калиев перманганат
- от средата на февруари излагайте саксия с растение на слънчево място
- През май, можете да отново бяла хортензия, засадени на открито място
Както можете да видите грижа не е съвсем лесно, но си струва. От нарязани бели цветя хортензия са идеален подарък за всеки празник. Порасна тази красота и се наслаждавайте на вашия сайт. Можете да експериментирате с цветовете и ги група на всички луксозни външен вид. Аз препоръчвам силно, машини, съоръжения, и няма да съжалявате.
- Хортензия оплоди през пролетта?
- Приют за зимния хортензия
- Хортензия dlinnochereshkovye
- Хортензия "Анабел"
- Хортензия paniculata "Unique"
- Хортензия японски
- Хортензия
- Хортензия, това украшение на всяка градина
- Моят хортензия
- Хортензия цъфтеж
- Отглеждане на хортензии
- Искам да расте хортензия дома