ProSadGuru.com

Животът Cumbria

Днес имам непланирано почивен ден, така че реших да се говори за тяхната Cumbria, особено след като всички те са много приятелски настроени разцъфтя. Първо Cumbria съм се появи преди около три години, този път имаме и суха и гниене: някои аспекти на грижите трябваше да бъдат преразгледани. Аз ще се опитам да ви разкажа за най-важното приложение с доклад снимка.

Моят Burrageara, през която минахме, огън и вода.

Всички Cumbria топлина, любов растения, но не и интензивен пренос на топлина. През лятото се опитвам да ги премахнете от перваза на прозореца зад завесата през зимата по-близо до светлината. В екстремни студове, особено напоследък полива растенията през нощта се прибира в задната част на стаята, на прозореца, въпреки че пластмасата, но понякога се замразява леко корени. Чрез пръскане не е трудна, но в отоплителния сезон, това е необходимо. И такива инциденти се случват. Подсушете върха отрязани, нарязани лечение zelenkoj на. Вие разбирате, че когато много цветове за всички, не само да следвате.

Аз се полива чрез потапяне в леген с топла вода в продължение на 20 минути през лятото, зимата 5-10. Понякога, когато искате бързо да излее цялата orhi, но много малко време да потеглям всичко в купчина под душа и се полива с променлив топла и студена вода. Мога да кажа, че се редуват душ е много добра превенция на кърлеж, а дори и много ми помогна в борбата срещу mealybugs. В края на краищата се оставя да изстине за около два часа в банята, а след това да поставя в места, премахване на излишната влага от синусов тъкан. Основа между поливките трябва да бъде добре изсъхне, не само от по-горе, но и дълбоко вътре - това е основното правило за отглеждане на Къмбрия. Няма нужда да се разчита на някакви специфични kolichestvoo го дни индивидуално за всеки orhi. В добро здраве Например, някой, който е овладял всички корени, че ще се случи много по-бързо от тази на новотрансплантираните zadohlika. За начинаещи е много удобно да се използват прозрачни саксии и се съсредоточи върху конденз по стените, ако не е, тогава Orkhu може да се полива. С непрозрачен контейнер малко по-сложно. Навлажняването на субстрата може да бъде определена от теглото на пот - пота става lechge при сушене. И от звука, когато стиснете малко гърне, суха кора е по-свеж, мокро почти безшумен.

Тук са били в състояние да снима цвете раждането.

Трансплантиран винаги само след покупката, в очакване на края на цъфтежа. Бях толкова спокойна, и всички, защото в последно време почвата primeschivayut парчета цветен гъба, и дори по-лошо в долната част е някой, торфен мъх е много впечатляващи размери, което е под прикритието на кората изсъхва много dooolgo. И ако времето не премахва, в крайна сметка Orha изгние. Пот се наложи да вземе малък (не си заслужава с очакването за растеж), така че ще бъде в основата е в добра позиция в дъното и стените трябва да се направи дупка, толкова по-добре. Orchid корени трябва да диша! Това второ правило! Кой друг се адаптира, и аз използвам гореща нокти. До дъното и да отидете в центъра на големи парчета от кора, от двете страни и заспивам на върха на по-малка част, за предотвратяване на шънт имам въглен гниене. Когато има под ръка мъх, подслон, с помощта на повърхността, особено през лятото добра почва да не изсъхва много бързо, дебели корени растат и zhirnenkie.

Blooming ми Cumbria редовно, дори и по-правилно да се каже, редовно два пъти годишно. Специални условия не създават, dumuyu, температурната разлика, която е на перваза на прозореца, те са доволни. Тези, които отказват да цъфтят Cumbria съветваме да правите малки суша, до леко набръчкване bulbochek. Тор рядко, само по време на натрупването на нови израстъци. Това е главно тор фирма Бона Forte като два пъти за къпане не е достатъчно време (Всеки знае, че водата в тора се нуждае само от мократа земя?), След това се коригира, за да листно подхранване - лист слаб разтвор.

Все пак почти липсваше, често в момента на закупуване те се намират проблемни листа следващия символ.

- черни точки, като на снимката с върха на сушене. Ако те не пълзи, а след това на специална опасност не представлява.

Видео: Orchid Cumbria остана без корени. Какво перспективи за развитие. Принцип растеж Cumbria

- и сега това естество

Видео: Ново !!! Cumbria, и трансплантация

Всичко това е следствие от неправилно напояване, по-специално в залива, както и името на тази гъбична инфекция. Какво трябва да се направи в този случай: първо Orkhu изолират от останалите. Изобщо не ти никога не може да каже. На второ място, срязани заболелите места за здрави тъкани и дезинфекция на мястото на рязане .. На трето място, пръскайте растението, за всеки случай бях хвърли всяка почва фунгицид. Аз винаги се придвижва незаменим инструмент fitosporin, в течно или сухо състояние. Разтворът се извършва в съответствие с инструкциите.

И накрая, че всичко изглеждаше толкова страшно друг Cumbria, въпреки че не е напълно разтворен.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Цвете новини (което се разраства, че цъфтежЦвете новини (което се разраства, че цъфтеж
Сезон азалии, както аз се опитвам да укроти красотаСезон азалии, както аз се опитвам да укроти красота
Orchid CumbriaOrchid Cumbria
Моите нови наематели и домашни любимциМоите нови наематели и домашни любимци
Проблем цветя Cumbria и другиПроблем цветя Cumbria и други
Новини от orhideekНовини от orhideek
Orchid лудост!Orchid лудост!
Хибридни орхидеиХибридни орхидеи
Hybrid орхидея Cambria: грижи и отглеждане в домаHybrid орхидея Cambria: грижи и отглеждане в дома
Cumbria в разцвет и няма въпросиCumbria в разцвет и няма въпроси
© 2022 ProSadGuru.com