Японска градина в Ташкент --zalog добро настроение
Съдържание
Добър вечер на всички около .Можете обичам красиви зелени градини и паркове? Наслаждавам се на топлото време през есента?
Вие искате да слушате тишината?
Тогава аз ви каня всички с мен, за да ни Ташкент японска градина.
Днес е събота и ние тримата, аз, сестра ми и приятелката ми Rosa Елена решава да закара до места ochschaetsya душата и ума .Ние са решили да съзерцавам красотата на есента.
И вие ще бъдете в състояние да ходи с нас в мълчание по пътищата криволичещите и тихо се радвам, че има такава възможност да се откъснат от рутината на живота ни и да се види как есента все още притежава земята, билки, нашите храсти, храсти и derevyami.Hotya много топло, но злато вече е проблясва през листата.
Булката и хвърча из парка, коняри едва се справи с тях и фотографи истински glavrezhi нашите красавици булки --- Arise, така седят по този начин, погледни ме, погледнете листа клен.
O.kleny - японски, червено, между другото зимуване в парка - това е магията prirody.Chudo!
Видео: Японските идеи градински дизайн
Както и много храсти - Budli и глог и берберис и с луксозни розови храсти. Любимите ви gatsanii поради ниската слънчева само открехната, но добър. И все пак никой не изглежда да се разбере, че е време да го наричат на ден, а зимата е на път да дойде вече.
Представете си, охлюви са с високо зелен килим и градинари все още не са посегателство върху тях, аз бях в тяхната кройка.
Вероятно веднъж градинари. много работа, сега е масивна подрязване на дървета и оформяне на короната.
В парка в стила на японската дизайн маса луксозни камъни, тук, където има възможност pofilosofstvovat.Vybiray всякакви .sadis и мисля, че в този живот е по-важно.
Силно забавляват пауни, гълъби, патици, гъски и чайките ......, общ морски и речен може, но конкретната chayki.Takie както и всички чайките в света, хулигани и shouters zadiry.Aisty уловени въображението започна човки treschat.Ya бързо решава да запише песента си, но развали цялата моторни триони и kartinu.Stoyal ужасен шум и сякаш цялата аура беше изчезнал. Децата се радваха хранене на животни трохи хляба.
След известно време, ние сме обновената веселие се върна обратно, защото те почувствах спокойна, отпочинали и radostnymi.Tsel dostignuta.Da, клен изрезки са били в чантата. Обърнете внимание на sumah.prekrasnoe за есента растение, много светъл.
Свържи се с пътно затича по поречието на река Anchor, нашият стар речен град, известен с филмите и дори .Сега тя е в поречието на благородник, но все пак притежават и привлекателна.
Момичета, изглежда, утре ще направя допълнение към вратата.
Видео: Добро утро. добро настроение Studio
За някои материали, паркът е създаден през 1947 г. и разкопките под огромно водохранилище изкопан японските военни затворници, които по това време са били в една и съща Uzbekistane.Oni и публикувани най-старият и най-красивата опера и балет театър на Алишер Navoyi.Snachala бяха засадени в един прост, но траен derevya.A японски той е сравнително наскоро, когато донесе много екзотични растения и японците в паметта на тези години са дали на парка японски дух, когато е имало огромно количество камъни. Съзерцание камъни красиви форми и цветове, както и растения и сложни композиции с тях водят до успокои и символично се настройва да помилва всички отрицателни. Бих искал да ходи след такова начало да се създаде нещо, за да се създаде. И все пак, красотата трябва да спаси света!
Приятен разходка.
Това е пътят към парка, ние преминаваме от елегантните хотели и банкови системи, около които твърде много зеленчуци dizayna.Priyatnoe място.
В подхода към парка започне прекрасни срещи с различни птици, които са доста обилна и уютно тук obitayut.Detyam бъде пълен радост.
Портата на входа на парка са оригинални и prosty.Rezba дърво се представя много умело.
Това местообитание на различни видове луксозни Agaves, сега се сложи в ред и повторно изготвен. Agave начин вече изкопал, и все още ми на улицата.
И тук влиза на територията на японската чайна.
На входа на къщата чай, който е стилизиран мощност vody.Krasivo.
От верандата на къщата за чай е езеро през лятото е твърде много злато и красива ryby.Eo всички нахранени и тя е много растат през лятото.
От парка, нашата телевизионната кула се вижда, тогава има красив аквапарк.
Старите дървета са много високи, но сега изглежда короната naryadno-- есента.
Пауни и гълъби работят на среща, така че те да ни се доверите.
И това са някои храсти, които просто не могат да помогнат opredelit.Devochki.
Розови прицветници есенни декорация kusta.A също си въобразяват, че всичко ще е бяло с цъфтежа (пролет), може би това е чудо.
Тази година трябва да опитате - byaryshnik, но ние не го разбирам.
Лиана, толкова стар и мощен, той се превърна в едно произведение iskusstv.Vetsya има много по-голяма височина, листата са все още видими отдолу.
Ти не знаеш тези растения? През пролетта, разбира се, ние ще се върнем и да попитам за работниците, но най-вече не го направят услуга парк znayut.Tolko.
На езерце ириси маса езерце, красиви зърна, както и изкуствено езеро с водни лилии, те са в латентно състояние.
Това растение е като дърво на Адам, но в същото време като neznakomo.Vot voprosov.Mozhet каталпа? Погледнете в мрежата и пишат.
Yucca ни харесва плевел trava.Vsyudu rastut.I разцвет и миризма.
Ivy преплетени с градината.
Това са гъсталаци зеленика около цялата територия, дори едно цвете намерен.
Японска дюля е разбира се и красиво цвете разцъфтя.
Видео: Япония. 1) В края на Сакура "Чери" Garden Shinjuku
Река котва близо до територията на японска градина.
Преди срещата, цялата любов Васил.
- Хедж на японската камелия
- Bon-Кей - японска градина в умален вид
- Mandarin у дома - вашата японска градина
- Kriptoteniya японски
- Кленове необичайно за средната лента Русия
- Ив японски
- Червен клен
- Плавателна ципа клен есента огнено червено
- Японски клен златист
- Хортензия японски
- Японика