Цвят Hippeastrum-морков
Видео: Как да си направим морков пюре Гербер КУКЛА бебе, родено * храна за DOLLS
Здравейте !!! накрая разцъфна ми gippeastrum, навън е студено е сняг, а малките цветя цъфтят в полето! Много хора знаят, че има такива, в присъствието на един нормален подобни Люба правилно podmetilababushkini наистина ме вземе, че е майка ми, но тя не го направи tsvel.Rasskazhu не много, че го направих с него миналата есен: той е израснал в един обикновен пот, ако честно казано не ми харесва, че са закупили земя, като малко разглезено басейн, отводняване, аз го разтърси от неговата стара пот, извадете крушката, измива се и се слага в купа ги има за около 8-9 може bolshe.A преди няколко месеца redilanu нужда от мен да се сложи един куп от тях и това е всичко!Ето как изглежда seychas.LETOM аз постановено всичко това на балкона е остъклен вярно страна на север, слънцето не е много, за да obeda.Stoyal gippek стоеше изведнъж видите стрелка 1, 2,3,4,5 и толкова красива, че е !!! !! като букет, лошо-само един разцвет, изсъхват други добре, това е лято, а сега бум 3 и 2 raspustilis.Smotrite ....
Не знам какво се задейства тя да цъфти, може би тор, което той яде всичко есен! Не може да се коригира това, обичам децата и очите ми raduet.Sortovyh биха искали preobresti (бих просто пълнени-купчина), но в нашите магазини тяхната net.I накрая, култивира Hippeastrum макар и проста - те ще украсят цъфтящи всяка къща с апартаменти.
Морков вредители
Hippeastrum изсъхна, какво да правя след това? :
Растение gippeastrum
Сортове Hippeastrum
Как да си направим gippeastrum разцвет
Моят gippeastrum!
Морков изроди
Hippeastrum: Миналата есен цвете
Hippeastrum - луксозни цветове падат
Моят gippeastrum
Моят gippeastrum
Моят любим gippeastrum