От всичко по малко, и разбира се за Phalaenopsis
Здравейте скъпи приятели! Днес беше силен дъжд и едно пътуване до време страната otmenyaetsya.Poyavilos да разговаря с vami.Pervym бизнес TANEKO искам да ви благодаря за писмото, което тя ми изпрати семената на Chlorophytum Зелен Оранжев и зелена, както и циклама фентъзи, които имам дълга mechtala.Kazhdoe сутрин отивам на дъщеря си nyanchit внук и всеки път, когато мине покрай прозореца на една къща и имаше огромен прозорец през зимата циклама с огромен червен tsvetami.Chesno завист, тя не fantaziya.Semena Таня опаковани толкова добре, че никога няма да dodumalas.Vot поглед.
Съдържание
Видео: Начало Vlog: украса на къща, въпроси, и разбира се котката!
Още веднъж, много благодаря на вас Таня.
На другия ден, мина покрай цветарския магазин и мина tak.Nastroenie plohoe.V магазин ново tsvetochki.Vzglyad паднаха Phalaenopsis .Uvidala луничаво малко Phalaenopsis, цена не е скъпо, но не и евтин 500 rubley.Kupila дарбата си, за да развесели.
Но както винаги, когато ви отведе у дома са minusy.Orhideya е свръх време на транспорта, тя вече се излива в магазин и не се развие напълно цветя, пъпки Страхувам се, че това ще се рестартира и ще трябва да почака за цъфтящи followingManufacture skoro.Mozhet не някой да ми каже дали е налице това, което означава, че за да помогне на орхидеите в този случай? корените не са лоши, оставя прекалено.
Видео: Начало и бродерия dela.Prazdnuem 08 Март!
Не веднъж съм се оплаква от черни листата на Spathiphyllum и антуриум Обадих nespokoystvie.Delo, че след покупката не съм го премахнете напълно транспорт почвата и особено на долната едното, и другото на цветето бяха черни listochki.Reshilas peresadila.Spatifillum и засадени в земята Citrus. върху опаковката е написано за Spathiphyllum начин в това основание аз седя и ktenante.Vidimo цвете на тази земя, бе dushe.On разцъфтя.
Anthurium трансплантирани твърде tsvetuschiy.Risknula.Grunt vzyada орхидея цветя schaste.V това основание кора е по-голям, отколкото в други grunte.Dobavila малки парчета пяна и шепа пръст за Saintpaulia, там също е написана за anturiumov.Anturium хвърли нова tsvetonosy.Hochu каже че при трансплантирани, обърна внимание на стария земята, които се събраха, кора беше перфектна sostoyanii.Schitayu, че могат да бъдат трансплантирани антуриум и две goda.Kora не се разпадна на прах, след като един goda.Esli аз незабавно отстранени РОД nsportirovochny земята, трансплантацията след една година няма да nuzhna.Grunt и корени бяха zdorovye.Tolko твърда почва в основата не даде дишане kornyam.Grunt почиства дървена пръчка докато не се препоръчват TANEKO но polozhitelnyy.Esche резултати означават, че цъфтежа антуриум възможно трансплантация.
В допълнение, растежа отиде да zamiakulkas.V едно гърне съм събрал всичко, което е нараснал от листа, плочи и kartoshinu отглеждат когато тя ме изпълни и zamiakulkas .I извади kartoshinu, нарязани гниенето, суха и се слага в общ фонд.
Стари посадъчен материал, а именно една чиния, която стърчи встрани, докато културата, след като soovsem пожълтяват, само.
Все още имам ужасно създание, това Phalaenopsis в reanimatsii.Kak казах, приятелката му даде docheri.Falenopsis умира, той гние korni.Ya по старата схема е отстранил упадъка, използвани в fitosporin третира гниене zelenkoy.A тъй като остана сам корен, засадени в малки teplichku.
След като корените са ли нови, аз teplichku отстранен, но изглежда, Phalaenopsis neustoychivo.Prishlos си струва да се grunta.Okazalos че останалите корен, твърде лош, и да го отстранят, заедно с долната част sheyki.Ostalas kultyshka че prizhgla zelenkoy.Tak като няма корени, листа го zasushila.Novye корени, нови listya.Teper този беден човек пусна нова страница и оставени с нови корени и един listom.Tsvetenie ще изчакат около година и половина или две по този начин.
Това е всичко, ми delishki.Spasibo моят добър, че ако сте чели, какво пиша тук.
- Phalaenopsis и pafiopedilyum, Искам да споделя
- Фото Phalaenopsis орхидея - цвете или пеперуда?
- Добър катализатор на настроението
- Разделете или не да се разделят Phalaenopsis?
- Дълго търсене за опазване на Phalaenopsis изпълнено
- И аз зареждане
- Как е Phalaenopsis за трансплантация
- Любовта на живота или прераждане Phalaenopsis
- Орхидеи в моята къща или как да живеят скъпи в централната част на Русия
- Orchid-Phalaenopsis и други подаръци
- Наистина кралското цвете орхидея Phalaenopsis
- Здравец цветни семена, глоксиния, циклама
- Циклама
- Циклама "фантазия" разочарование или грешки в грижи?
- Намалена след цъфтежа Phalaenopsis
- Моят зелен и цъфтящи новини
- Phalaenopsis Orchid
- Опит п-5
- Дата на раждане една чудесна почивка
- Отглеждане Phalaenopsis Орхидеи
- Phalaenopsis орхидея трансплантация