Четиридесет и осем часа топло пружина
Съдържание
Добро утро, всички, които от време на време надникнем гъделичкат нервите си с четене на блогове на нашия гей приятна компания цветари.
Това, което искам да пиша сега, но цялата ни пролет zhe.Gde вас? Сили dozhidayuchis.I изведнъж не разполагат с 15, една и съща schaste.Srazu блъсна в градината, да достигнат за всичко, което ще ви помогне да въведе ред на първия zemle.Nebo небе, ясни, никакви облаци. Fresh топъл въздух веднага отлетя птици свиреха и всички наведнъж. Аз премахнете старите листа, клонки pozhuhshie, podmerzzhie храстите. Това е моята градина днес.
В първата снимка къдрава върба с клони, клонки се използват за украса на букети.
Тромпет.
И тук е рекордьор --- първо Fialochka сред старите почернели листа - на слънцето, на слънце повече.
За информация - така изглежда хинап --- много красив и ценен растителен.
Sedum.
Това са любимите ми три чемшир храст, те са много години, имам ги нарежете нашата форма piramidki.Zimuyut лесно без проблеми.
Видео: 48 часа / Мистерия - "Мистерията Mesa County"
Власатка също не страда от студа, няколко дни преди вдишват топли и стават все по-цветни.
Euonymus пълзящи groundcover, презимували без postradav.Kissa ми озадачени --stolko миризми където идиот?
Видео: 48 часа / Мистерия - "мечтая убиец"
Видео: Денис Майдан - 48 часа (официално видео 2013)
Отнесени са чудесни два дни, градината се променя бадемови пъпки ръба ratsvetet растат върху очите. Но февруари може да ни даде и застудяване и най-неприятните за нищо не може да бъде събуден растения тук zamorozki.No podkorrektirovat.Budem Надяваме се, че пролетта скоро ще се спука и да ни покрие цялата красота на твърди и мирише и неспокойни трели на птиците.
Досега всичко, което ще кажа, благодаря ви и ще се видим скоро!
Видео: 48 часа / Мистерия - "главният заподозрян"
Васил всичко любов.
- Мимоза за Muscari
- Сибирски щастие или на целия свят по съвет на
- В първия ден на пролетта на всички!
- Същата krotosha!
- Хинап
- След дъжда на небето се усмихва
- Goat върба или върба
- Тромпет
- Люляк около къщата
- Китайски хинап или хинап