ProSadGuru.com

Начало живот zantedeskhy

Видео: Тайният живот на домашни любимци в английски | 1 СЕРИЯ

Zantedeskhiya класZantedeskhii първия завод за дома.

Видео: балон с горещ въздух на панаира // Перм селскостопански панаир 2016 // Животът в селото

От грудкови видове и zantedeskhiey етиопски третирани различно. Ключът към успеха в отглеждането на последната -
латентност през лятото и сравнително хладно съдържание по време на цъфтежа (зимно-пролетния). Поливане - в изобилие по време на вегетация (есен-зима) и рядко след цъфтежа, в пасивна период (май-август). По това време, растението може да бъде взето на балкона
или тераса, и сложи на сянка, не забравяйте да се предпази от дъжда и слънцето обяд.

Видео: Тайният живот на домашни любимци или кученце спестява приют за животни !!! Cartoon за деца

През юли - началото на август, останки от листата се отстраняват, шейк корен топка и трансплантирани в нова земя. Растения, пуснати на околната светлина и се поливат 1-2 пъти на седмица - те не разполагат с пълна листа и практически нищо за изпаряване на влагата.

След около 3-4 седмици поливането постепенно се увеличава до 2-3 пъти, а при включване на парното - и до 4-5 пъти седмично до глинен стая е постоянно влажни. През октомври и ноември, растенията се прехвърлят в светло и хладно място с температура от 13-18 &# 65392-C.

Направи органо-минерални добавки - първоначално с преобладаване на азот и фосфор, и е по-близо до цъфтежа - с преобладаване на фосфор и калий. Зимни вегетиращи zantedeskhii етиопски желателно малко dosvechivat.

Грудкови видове (zantedeskhii Elliott и Rehmanniae) Както саксийни растения цъфтят през лятото и есента и зимата почивка. В периода на покой те също се съхраняват в сухи условия. Ранна пролет трансплантирани в прясно почвата смес, съдържаща равни пропорции градина, торф земята, едър пясък или вермикулит. За растения не се разтягат и се наведе на една страна, периодично обръщане саксии.

Видео: Начало живота на Борисов хищници

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Аз продължавам да покажат своите домашни любимциАз продължавам да покажат своите домашни любимци
И аз все още имам малки същества!И аз все още имам малки същества!
Балкон красотаБалкон красота
Отглеждане Zantedeskhy в открито полеОтглеждане Zantedeskhy в открито поле
Домашни животни - отглеждани FicusДомашни животни - отглеждани Ficus
Начало цветя - красота у дома!Начало цветя - красота у дома!
Моите съвсем нови домашни любимциМоите съвсем нови домашни любимци
Добре дошли, нека да се запознаемДобре дошли, нека да се запознаем
Саксийни растения и домашни любимциСаксийни растения и домашни любимци
Домашни животниДомашни животни
» » » Начало живот zantedeskhy
© 2022 ProSadGuru.com