Пеперуди прелитащи, пеперуда
Всички добри часове на деня. Искам да ви запозная с моята най-капризни не rastyuhu. Тя Oxalis.
Съдържание
Тя ми имам малко zadohlik засадени в пластмасова чаша, дори плашещо да се помни ... И сега, че съм получил в отговор на внимание и грижа, показан с нея)))
не се изисква Oxalis специални грижи. Vyrostaet много буйни.
Видео: LPS: Когато пеперудите душевните ... [1 сек. 1ep.]
Сложих го на телевизора в кухнята. Sunshine през целия си ден грее през прозорците, така че щорите не пораждат, просто ги включите, така че отразените лъчи нагоре, като по този начин светлината rastyuham дърпа и листата не горят.
Аз пръска сутрин и вечер, в събота задължително душ. Венчелистчетата залепват измиване на поливане праха от тази седмица.
Полива често, отправна точка за мен е, че Oxalis оставя започва да пада.
Аз оплоди веднъж nedelyu- лятото и веднъж в месеца на зимата тор от Rainbow Series и Ideal.
I размножават по време на трансплантация, разделяне.
Blossoms го имат цялото време, малки розови цветя, повече от един ден те не притежават, издърпайте от корените, защото На втория ден, те са вече започва да лети наоколо.
Ако tsvetyuha доволни от всичко, произтича от нейните относително прави, големи листа. И ако не, свиване на листата, стъблата са огънати или изсъхват.
Видео: LPS: Когато пеперуди душевните ... [OP1]
Учудващо е, че такъв обикновен растение може да бъде такова грандиозно. През деня той оставя разкрита, и се добавя към залеза подобни чадъри, заспиването през нощта. Oxalis е в постоянно движение. Гледайте го много интересно.
Веднъж, един съсед дойде при мен през нощта, видях моя киселец и казва: Какво имаш за лилавата гъба? И защо правиш просто ей така?
Аз се засмях и я помолил да дойде в следобедните часове.
Тя дойде, и ахна: Чудесата-какво!
Paganki нощ utrom- превърна в очарователен пеперуди !!!
Сега тя очаква с нетърпение, когато аз ще бъда вашият седалка Krasulya)))
Ето ви и лесен Oxalis не е лесно!
- Киселец
- Oxalis триъгълна
- Фото описание градински и стайни видове oksalisa Oxalis
- Oxalis триъгълен: грижи у дома, снимка и описание
- Моите rastyuhi, които сега са в разцвет
- Shamrock върху снимката и грижа
- Oxalis стая и се грижи за нея
- Грижа Oxalis проста стая
- Oxalis стая или "детелина щастие"
- Възпроизвеждането Oxalis
- Спалня Oxalis