Ириси цъфтят през февруари
Видео: Ириси в разцвет
Съдържание

Така че можете да се насладите на тези прекрасни цветя през зимата, да се грижи за него сега. Веднага след като снегът се топи и първите издънки показват ириси, I изкопае силните образци и трансплантирани в легло с добре оплодени почвата.
Видео на февруари. Сочи разцъфтя. мимоза
С нарастването наторяване с азотни торове, поливане, в насипно състояние, плевене. Всички стрели цветя са отстранени, за да ирисите не цъфтят през тази година, и се спряха. Чрез торенето есента спирка и поливане.
Преди замръзване копаене растения и трансплантирани в по-големи саксии, стари саксии, че е под ръка. Сложих в мазето до края на ноември.
Видео: Blooming брадат Iris. Те могат да бъдат сравнени с орхидеи. Най май Blooming Iris
В началото на декември, аз извадя корените и започват да се вода, повишаване на температурата до 12-15 градуса. Те бързо отиде на растеж и през февруари изобилие разцвет, като възхити й меки красиви цветя. Това е - един от любимите ми цветове. В моята градина, цялата колекция на ириси. В началото на пролетта, по време на цъфтежа си рядък минувач спира близо до дома ми ги възхищавам.
Как да си купите брадат ириси
Iris на вилата
Ириси
Iridodiktiumy - луковични ириси
Принуждавайки ириси
Удобства ириси растат
Брадат Iris
Iris pumila
Горди ириси
Ириси на сайта си
Как да расте ириси
Непретенциозни ирис