Разделят далии
Видео: далии - разделението на клубените. Част 2 - За Манекени
Съдържание

В началото на април, в зависимост от метеорологичните условия, извадете си далии от магазин, гледката и да започне да се разделят големи коренища далии и тези, които искат да се разпространяват. Внимателно се изрязва с нож и филийки поръсени с пепел. Насадих в кутия с торф или дървени стърготини.
Така, че е възможно да се получи допълнителна и засаждане, и храстите за по-ранен цъфтеж. В открито място се засаждат веднага след като заплахата от измръзване е преминал. В случай на покриване на внезапен спад в температурата през нощта точково в два слоя.
Допълнителна грижа чрез разделяне далии се превръзка. Тук най-важното - не прекалявайте. Когато прекомерни хранене азотни торове, които получавате обрасъл храст силно листни зеленчуци. Всичко трябва да бъде умерено.
Аз оплоди си далии два пъти. След като лопен (1:10), където храстите ще се издигат на височина от 20-30 см, за втори път преди началото на цъфтежа тор комплекс готов за работа (което аз намирам в продажбата, "Агрикола" за цветя, например). И, разбира се, чрез изкопаване на почвата в процес на подготовка съм като изгнила тор и 1 супена лъжица. пепел. Важен техника в грижата на жартиера далии храсти.
Опитайте се да кацне му вила, в цветна леха в близост до къщата на село, тези очарователни цветя и ще видите света по различен размисъл.
Видео: Разделяне klubnekorney далия
Между другото ... Dahlia - символ на гордост, розово - това означава мир и спокойствие. Според древните китайски учения на Фън Шуй от далии, можете да подобрите емоционалното въздействие на околната среда. Сложете в определено място на градински цветя подходящ цвят.
Запазване на корените на далии
Georginy- въздушни танцьори!
Моите далии - забавни момчета
Засаждане и грижи за далии
Прости земеделски техники от далии
Далии във вряща вода!?
Как да расте далии
Как да расте далии
Съхраняване на далии
Съхранение на грудки от далии
Съхранение на грудки от далии
Трайни и годишни далия
Няколко съвета за отглеждане на далии
Грижа за далии
Отглеждане далии
Кога е най-добре да се засадят далии.
Засаждане далии
Едногодишни растат далии
Как да съхранявате Далия грудки през зимата?
Далии: parafiniruem за съхранение зимата
Кога да засадят кралското цвете - Далия?