Разделят далии
Видео: далии - разделението на клубените. Част 2 - За Манекени
Съдържание
В началото на април, в зависимост от метеорологичните условия, извадете си далии от магазин, гледката и да започне да се разделят големи коренища далии и тези, които искат да се разпространяват. Внимателно се изрязва с нож и филийки поръсени с пепел. Насадих в кутия с торф или дървени стърготини.
Така, че е възможно да се получи допълнителна и засаждане, и храстите за по-ранен цъфтеж. В открито място се засаждат веднага след като заплахата от измръзване е преминал. В случай на покриване на внезапен спад в температурата през нощта точково в два слоя.
Допълнителна грижа чрез разделяне далии се превръзка. Тук най-важното - не прекалявайте. Когато прекомерни хранене азотни торове, които получавате обрасъл храст силно листни зеленчуци. Всичко трябва да бъде умерено.
Аз оплоди си далии два пъти. След като лопен (1:10), където храстите ще се издигат на височина от 20-30 см, за втори път преди началото на цъфтежа тор комплекс готов за работа (което аз намирам в продажбата, "Агрикола" за цветя, например). И, разбира се, чрез изкопаване на почвата в процес на подготовка съм като изгнила тор и 1 супена лъжица. пепел. Важен техника в грижата на жартиера далии храсти.
Опитайте се да кацне му вила, в цветна леха в близост до къщата на село, тези очарователни цветя и ще видите света по различен размисъл.
Видео: Разделяне klubnekorney далия
Между другото ... Dahlia - символ на гордост, розово - това означава мир и спокойствие. Според древните китайски учения на Фън Шуй от далии, можете да подобрите емоционалното въздействие на околната среда. Сложете в определено място на градински цветя подходящ цвят.
- Запазване на корените на далии
- Georginy- въздушни танцьори!
- Моите далии - забавни момчета
- Засаждане и грижи за далии
- Прости земеделски техники от далии
- Далии във вряща вода!?
- Как да расте далии
- Как да расте далии
- Съхраняване на далии
- Съхранение на грудки от далии
- Съхранение на грудки от далии
- Трайни и годишни далия
- Няколко съвета за отглеждане на далии
- Грижа за далии
- Отглеждане далии
- Кога е най-добре да се засадят далии.
- Засаждане далии
- Едногодишни растат далии
- Как да съхранявате Далия грудки през зимата?
- Далии: parafiniruem за съхранение зимата
- Кога да засадят кралското цвете - Далия?