Експериментирайте с eucomis
Крушка на това растение в открит терен през пролетта на миналата година, аз се приземи много късно. Само да разчита на своя доказан метод за засяване и грижи за растенията, в която те растат здрави и буйни (цял посадъчен материал, когато засаждане се дезинфекцира със сол).
Съдържание
За 10 минути. понижава разтвор концентрация на сол и силни лук eucomis. Преди земя, светло розово горещ разтвор на калиев перманганат пропил добре за приземяване.
са инсталирани На следващия ден в близост до засадени луковици (за напояване) преобърнати два 0.5-литров пластмасови бутилки без дъна. Аз се полива така че за повече от месец, докато формира розетка от листа.
Видео: Експерименти с вакуумната камера
След това, вместо 0.5 литра polutoralitrovye установен и се излива във вода, която е с превръзка, която се готви в рецепта: Ferment, залив вода, трева с невен и Artemisia. Малко по-късно добавя 200литра барел с трева 2 лопати тор. Това инфузия полива всички цветя и зеленчуци.
С падането на eucomis той придоби сила, но не са имали време да цъфти. След това внимателно трансплантирани растението в саксия и постави на перваза на прозореца в къщата на западната страна. Една сутрин, отивам до прозореца и видя снежнобял, кочан, извисяващ се над гърнето - eucomis още цъфнали! По-късно кочан купих кафяв нюанс, но семето не е дадено.
Видео: Невероятна Експериментирайте с лимон НЕВЕРОЯТНА ЕКСПЕРИМЕНТ с лимон
През октомври, в подготовка за дълъг период от време, за да оставите децата в Урал, отсече горната част на ниво предприятия със земята. Обратно в края на януари, го намери жив. През февруари той дори отиде на растеж, макар че той е бил през цялото това време на масата, без поливане.
Видео: StopHam - Експериментирайте с Daviditch
Всички други цветята по време на дългото ми отсъствие се поставят в тави на източната страна на масата. Тогава, точно над установения 5-литрова тенджера с вряща вода и се защитава от него спадна пакети от парцали в палети и в някои саксии. Когато се върнах, учениците ми са ме срещнаха изумрудено зелено. Веднага изобилно го полива, а седмица по-късно малко хранени с.
Видео: The Incredible експеримента Coca-Cola и ARIEL / Един невероятен експеримент с Coca-Cola и ARIEL !!
И от моя опит - за цветя обеззаразяването на почвата решение топло сол (100 грама на 10 литра вода за битови цветя). Тогава, след 3 дни за поливане обилно, се засаждат, аз се оплоди.
- Делфиниум Годишен расте от семена
- Начало лилия, отглеждани в саксия
- Екзотични eucomis красота
- Тайните на засаждане гладиоли
- Възстановяване хумус слой чрез ем-лекарства
- Време доматен засаждане зависи от много фактори
- Как да расте разсад от домати
- Ние разберете как да си отгледат разсад на пипер
- Отглеждане краставици в 5 литрови бутилки
- Борба fitosporozom
- Порасна дини: подготовка на семена
- Argotehnika растат лалета