Защо не цъфти Декабристкото?
Видео: Не пипайте цветята Decembrists, което не им харесва
Dekabrist за мен беше цвете възрастен. Бившият собственик просто се отърва от него, тъй като растението в продължение на много години не цъфти.
Поради липса на опит, аз веднага трансплантирани новия си домашен любимец в тежка мазна основа. Цвете болен, а след това отиде в активен растеж, но не цъфтеше. Тогава аз го постави в близост до батерията. Decembrists това не се харесало на всички.
По съвет на един съсед поливане си чай инфузии, яйца и дори водата в аквариума. Но все още не пъпките се появяват. Решавайки, че имам "погрешно и не-цъфтящи" Декабристкото, аз го оставят на мира, а той взе две години ... и съвсем неочаквано цъфнало!
През септември, аз бях далеч на почивка, и едно цвете стои отворена тераса. Нощен температура падне до 3-5 градуса, и, разбира се, той е забравил да води. От централата не е получил необходимото време за почивка.
Dekabrist обича земята, не е трудно да имат добра водонепроницаемост. Заслужава го цяла зима на хладно място на перваза на прозореца, а през лятото - на балкона, но не и в пряка слънчева светлина. Аз организира му Декабристкото всяка година спящ период, и той прекарва няколко месеца редовно ме радва изобилен цъфтеж.
- Цвете стая Schlumberger
- Декабристкото
- Декабристкото кактус цъфти през декември
- Растение Декабристкото - един от малкото цъфтящо зимата
- Dekabrist!? Octobrist!? Може би kruglogodist!?
- Dekabrist реши да цъфти!
- Dekabrist (Schlumberger, Zigokaktus)
- Ми не цъфтят Декабристкото
- Dekabrist у дома
- Schlumberger (Декабристкото
- Schlumberger (Декабристкото развесели зимата
- Съвети за да се грижи за Декабристкото
- Грижа Декабристкото
- Отглеждане Schlumberger или как да се помогне на своя "Decembrists" дават цвят
- Dekabrist, които не са разцъфтели
- Dekabrist или Schlumberger: поливане по време на цъфтежа и грижа, цветна снимка
- Моят Декабристкото ще цъфтят отново!
- Нашата очарователни Декабристкото!
- Много хубава Декабристкото
- Представям ви колеги Decembrists!
- Моите Decembrists