Как да запазим тдгаешз
Видео: AGV Поли - Карикатури за автомобили - Как да запазим дар тайна - нова серия! сезон 2
Съдържание
На сайта ми се разраства тдгаешз, или както я наричат - "нощ красота". Фактът, че неговите цветове се разкриват само вечер, около 16 часа, след като рецесията горещината на деня и затвори с настъпването на следващия ден, след около 9-10 часа. В облачно време, остава отворен през целия ден.
Очарованието на Mirabilis е аромат, който изпълват въздуха със своите цветя. Този аромат е толкова фин и приятен, че може да има положително влияние върху настроението на човека. Завод светлина и топлина, любов.
Mirabilis - многогодишно, но в средната зона се отглеждат само като годишен трева. Въпреки това, аз успявам да се запази този завод в продължение на много години.
Видео: Как да сте здрави? - Жак Фреско - Проектът Венера
Korneklubnimirabilisahorosho да се развива, е необходимо да се хълм растения и хранени фосфор-калий торове (азот не трябва да се отнесе - са зле съхранявани).
Кореновата система на Mirabilis - korneklubni черно, който от есента расте до 30 см и е с формата на огромни "рогатите" моркови.
Аз копаят korneklubni Mirabilis през есента, като в същото време с далии. Надземната част на растението в този момент лесно да избухне в основата на кореновата шийка. Korneklubni разпадне, така че трябва да се работи внимателно. Аз ги съхранява в мазето, в пясъка.
И през пролетта, през април, след щателна проверка, те могат вече да бъдат засадени в контейнери на терасата. От засаждане на открито място трябва да се изчака, докато топлото време устойчиви.
- Mirabilis - "Нощ Dawn"
- Night Beauty - тдгаешз
- Mirabilis вид разслабително средство - Beauty Night
- Mirabilis
- Mirabilis
- Mirabilis: описание, размножаване, грижи, озеленяване, използване на градина, снимка, сортове и…
- Crocus цветя: функции за засаждане и поддръжка
- Mirabilis: правилното отглеждане нощ красота
- Echinocystis: красива, но "бесен" украса пейзаж
- Mirabilis
- Mirabilis: озеленяване и поддръжка любимо цвете Кралица на нощта
- Mirabilis
- Mirabilis - "Пламък"
- Ние се отвори нов сезон - засетите тдгаешз
- Тайните на засаждане и отглеждане на Mirabilis
- Как да расте едно цвете нощ красота: функции, озеленяване, грижи
- Поливане и стимулиране на цъфтежа Saintpaulia
- Знам всичко за дивата роза