Въпросът за читателите - експерти отговорят
Тиквичките от открити площи: как да се грижат за nimi.Otvet специалист |
Видео: Джордж Сидоров в Москва. Отговори на въпроси на читателите. Концертна зала "Мир", 01 февруари 2014 г.
Всеки летовник е оставил историята на това как е израснал извънредно тиквички и снимки от вилата красив. А производителите на начинаещите препоръчва да се провери на съвета от експерта.
В последните 3 години не съм бил в състояние да растат лук и чесън. Onion расте толкова зелен, с сладък, но с течение на времето - времето започва да пожълтяват и да изчезне. Аз правя, и поръсени с пепел, и червен пипер обработват - нищо не помогна.
Видео: Torsunov OG Кой е Святият Дух? Отговори на въпроси. Фестивал Добротата 10.03.2015
Това щеше да продължи, най-вероятно, до тогава ...Добре дошли! Обичам лимони растат, но по някаква причина, те не дават плодове в мен. Най-старите от 18 години, той е нараснал от камък, но той никога не е разцъфтя. Чух, че те са присадени. Моля, кажете ни какво можем да направим и как ...
И още един въпрос относно здравец: листа започват да пожълтяват, не падне и просто да стоя в жълто. каква е причината и какво поливане обича здравец?
Имам пари дърво ... пропусна, като не знаят към момента на учредяване на короната ...
Основната причина, че стаята на драцената листата пожълтяват и окапват се крие в ...
Би било желателно да има стволови Dracaena се изправи и не изглежда като бум ...
Бих искал да се консултира с Вас за звездички. Много любители на тези цветя, но аз съм се разболее наскоро и вече е починал в земята. Знам, че това е вирусно заболяване. Как мога да се справят с него, като се има предвид, че е постоянно променяща се проведе под цветовете не са възможни?
Чуждестранен сайт попаднах на снимки на невероятни леглата където билки растат през дървена решетка. Кажете ни какво е добро, този метод и как най-добре да се организира всичко? Има ли някакви недостатъци? Има ли някакви разлики в сравнение с растежа на обикновена градина? ..
Засадени в саксия на перваза на прозореца чесън (за зелено), а той беше малко покълнали и цялата гнило. Защо? Какво да правя сега? ..
Днес ние продължаваме темата daylilies, че Александър заемат значителна част от територията на страната. Но той ежегодно обновява своята колекция от около двадесет сортове, и се опитва да "опитоми" Новият ...
Аз растат краставици в продължение на много години. Тяхното разнообразие е просто невероятно. Prompt, дали китайските краставици за последващо подход за опазване? ..
Въпрос: Чух, че градински храсти трябва да се избират внимателно, са истинските агресори. Нищо за това аз не знам ...
Въпрос: Какво се случи с люляците? На здрава, добре нахранени люляк храст без видима причина на един клон листа стане хлоротичен и малки. Защо се случи това? ..
Q: Какво става, ако краставиците в оранжерията произвеждат стерилни цвете и не яйчника?
Когато трябваше да стреля от дърво ябълка летни сортове? Имам тези две: "Papirovka" и "Mantet". Аз често закъснява с събиране и презрели ябълки се превърне в безвкусен памук ...
1 2 3
Споделяне в социалните мрежи:
сроден
- Тиквички
- Защо листата пожълтяват с чесън за отглеждане?
- Тъй като аз вдигна първата ми лимон
- Лимон на костта да расте и Радуй око
- Въпроси за цветя чакат отговори
- Моят въпрос ??????????
- Чесън на фураж през пролетта и лятото
- Когато тя расте див чесън
- Сладък пипер
- Чесън
- Особености на отглеждането на лимон
- Стайни растения каталог със снимки - удобна форма на извличане на информация
- Моля, разкажете ни за подхранване на растенията!
- Засаждане на пролетта чесън
- Отговорът на въпроса за това как да се грижат за юка
- Тиквички салата, мариновани с чушки
- Покълнали семена, и какво следва?
- Как да си направим плодове лимон?
- Тиквичките от открити площи: как да се грижат за nimiotvet специалист
- Защо жълти лук и чесън?
- Въпроси и отговори за растения