Отглеждане невени от семена
Всяка есен, леглата в близост до нашето училище на цветя невен. Те все още ми напомнят за тийнейджърската възраст, а понякога би било желателно за един ден да се върне в безгрижно време. Но, уви, никой не може да го върне обратно.
Баба ми също е много любители на тези цветя, и синът ми и аз често идват да я посети, и се върна с малка, пламнал ярки цветове букет. Непридирчив да се грижи невени привлечени от факта, че цъфти в края на лятото и есента, докато самите замръзване. Те ще растат в почти всякакви условия, дори и в близост до пътни, отровни отработили газове. Но в същото разцвета ще бъде много оскъдна. И една добра домакиня, това растение цъфти обилно, наподобяващи жълто-оранжев пламък.
Градинарите често практикуват култивация на невен семена. Парцелът е по-добре за тях да изберете отворен (особено за високите сортове изправени), подходящо осветление. Тези растения предпочитат плодородните почви, нито честото хранене. Можете да сеят семената в оранжерии и на открито място. Във втория случай, земята трябва вече да е достатъчно топъл. Преди засяването почвата е добре да се направи суперфосфат и амониев нитрат.
Сеене дълбочина най-подходящи за отглеждане на невен, вариращи от 1,5 см до 3 см Освен ако не засадят късно, а земята е малко пресушен. - Тогава дълбочината се увеличава до 7 см Като следвате тези прости правила на растенията се вкореняват добре ..
Невен едва повредени от болести или вредители. Нещо повече, те дори защита съседните култури от някои гъбични заболявания и нематоди. Само в суша, те могат да видят паяк кърлеж. Бийте тя може да бъде вливане на лук.
- Кога да засадят невени на открито земята?
- Кога да засадят невени в земята?
- Фарс невен
- Невен или невен
- Кога да засадят разсад невен може да се разчита
- Засаждане на разсад невени
- Високите и ниско растящи невен
- Невен: Няколко думи за отглеждането и грижата
- Не е много невен
- Отглеждане невени на цветната леха
- Отглеждане невен
- Невен
- Невен се връщат на мода
- Невен-медици
- О, това невен
- Засаждане на невен - няма проблеми!
- Невен на вашия балкон
- Как да расте невен
- Невен закърнели разплод
- Marigold - ярките цветове на градината!
- Как и кога е по-добре да се засадят невен?