Моята прекрасна Chamaedorea
В продължение на много читатели на блога ми знам, че палмови растения - това е моята слабост. И днес аз искам да ви разкажа за един от любимците на неговата, а именно hamedoree. Купих това растение е малък rostochkom в нашия местен цветарски магазин. Аз го засадени в земята за закупуване на палмите и започна да се грижи за тях като за обикновени палмови растения, които имам у дома изобилстват.Съдържание
Видео: My Fair серия Нани 18 меркантилен Vic Виж всички поредна серия
Когато издънката малко по-възрастен, аз забелязах, че когато растението е много буйна зеленина има много лошо багажника, т. Е с всеки нов цвете лист изхвърлени стар лист от дъното. Тази ситуация не е много доволен и реших да закупи няколко по-малки издънки и ги насадя в първия зародиш на цевта, за да получите по-буйни състав. Тук е гледката от по-долу е сега ми hamederei.
По-късно научих, че в природата те са по принцип и да растат (групи). Но като цяло мисля, че ги продават не би трябвало в една-единствена държава.
Видео: Моята прекрасна Nanny # 108 Pritvoryashki
В грижата за едно растение не е капризна. Слънцето не се отнася много капризна, най-важното при избора на място за цветето и за да се избегне пряка слънчева светлина, както и останалата част на цветето е вече приемливи условия, т.е. тя може да бъде, дори и на тъмно място за пренощуване. Чрез поливане същите специални изисквания не е необходимо да се полива, когато е необходимо, а дори и по-добре да не се допълвате, отколкото да се излива толкова вода, за hamedoree не трябва да бъде.
Единственото нещо, което наистина трябва да hamedoree за активен растеж и ярко зелено, е достатъчно голяма влажност, което е напълно възможно да се организира или чрез използване на специален хардуер или се запишат в по-прост начин и просто най-малко един ден за пръскане на листата на растението с вода. това е, когато листата ще имат много наситен зелен цвят. С това в моя опит, след като започнах да се пръска растението с вода, така че вече не е активно да се отървете от долните листа, т. E корона това е станало по-буйни.
Видео: Животът ми е брилянтен!
Сега листата на растенията си приличат, мисля, че на снимката се забелязва, че те са доста сочни, а не сухи.
Hamedoreyu аз обичам много чакане, докато тя расте с впечатляващи размери (те растат до два метра в дома). Тогава украсяват моя ориенталски интериор, това растение е просто великолепен. Обичам този завод, аз, разбира се, не само за външния вид, но и за това, че няма проблеми в грижата никога там за него, растението е много, много не придирчиви, които могат да не се радвам. Няколко пъти ми Chamaedorea разцъфтя в този период, растението дава цялата власт за разцвета и листа самата става малко прекалено суха. Тъй като цъфтеж не Chamaedorea много хубави, но силите на цъфтежа прекарва много, аз обикновено спретнати клонове с пъпки, веднага след като те се появяват, както ви посъветва.- Първият ми палма
- Chamaedorea - парче от тропиците в стаята
- Chamaedorea у дома или в офиса
- Моят лек балсам
- Не е жълт хибискус
- Нова колекция цвете
- Подготовка за зимата роза
- Моята красива Dieffenbachia!
- Отглеждане на семена от Yucca
- Отглеждане гербери
- Chamaedorea - палма за сенчести стаи
- Елате ми цветята са добре дошли !!!!
- Care Chamaedorea: отглеждане с гъба и спрей
- Моят любим Monstera
- Възможно ли е да се засадят семената на стайни растения през есента?
- Новият живот на моята драцена
- Помощ спаси Hibiscus!
- Живей си бегонии
- Dracaena с моя ръст, или как успях да расте това растение с такова Рамер
- Изгаряне ми слабост
- Моята радост