Сега ми перваза на прозореца има лимоново дърво
Видео: Little apelsin.wmv
Съдържание
Видео: дърво, посадено при потоци води
Казаха ми, че лимон могат да цъфтят, когато тя е 7-9 години. Аз все още са напуснали да чакат 4-6 години. Преди тази възраст е необходимо да се образуват корона. За да направите това, изберете две или три основни корона, а останалите реколта. Възможно е да се образуват кръгла форма или продълговата.
Видео: портокалово сладко с подправки - най-малко захар! Orange сладко мармалад от Лисици
Стоя през лятото на дървото на балкона. Но, на слънчева светлина трябва да се свикне постепенно, за първи път в полусянката, тогава светлината. През лятото е необходимо да се пръска два или три пъти от разпръсквача. Lemon интересува повече кисела почва и все още може да се добави към водата малко лимонена киселина. През зимата е необходимо да се осигури по-хладно място. Между другото в този момент, образувана наченки на цветя.Не е препоръчително, че почвата изсъхва, но изобилие поливане, тя не харесва. Повече, това растение не е особено любители на чести промени на място, особено когато тя ще цъфти и дава плодове. По-добре е, когато дървото е вече голям, му даде място на постоянно пребиваване.Видео: Три от Мътеница 1 Series HD СЕРИЯ всички в един ред
Това се случва, че хвърля своите лимонови листа. Ако той хвърля няколко листа, а след това е съвсем нормално. И ако тя започва да пожълтяват, листата изобилно нулира или гниене, то е вероятно, че те вече са отглеждани. То може да бъде паразити, гъбички, и така нататък. И тъй като лимон може да бъде загубен поради неправилна грижа. Но ако през цялото време, и се ангажират да се грижи, че можете да получите с времето и неговите лимоните. Мисля, че всеки ще може да расте на перваза на прозореца в лимонов му дърво.Споделяне в социалните мрежи:
сроден
- Как да расте един лимон
- Lemon дърво, ъгъл на слънцето в дома
- Лимон
- Как да се засадят лимон у дома: препоръки за видеоклипове
- Капризите на лимоновото дърво
- Искате дома на лимони, е необходимо да се знае как да се грижи за саксийни лимон
- Лимон на костта да расте и Радуй око
- Отглеждане на закрито лимон
- Как да расте едно лимоново дърво
- Дървото на кайсия ями
- Как да расте един лимон дърво?
- Закрит лимон
- Лимоново дърво
- Lemon апартамент
- Особености на отглеждането на лимон
- Порасна лимон и мандарина
- Lemon дърво у дома
- Закрит лимоново дърво