Сега ми перваза на прозореца има лимоново дърво
Видео: Little apelsin.wmv
Съдържание
Видео: дърво, посадено при потоци води
Казаха ми, че лимон могат да цъфтят, когато тя е 7-9 години. Аз все още са напуснали да чакат 4-6 години. Преди тази възраст е необходимо да се образуват корона. За да направите това, изберете две или три основни корона, а останалите реколта. Възможно е да се образуват кръгла форма или продълговата.
Видео: портокалово сладко с подправки - най-малко захар! Orange сладко мармалад от Лисици
Стоя през лятото на дървото на балкона. Но, на слънчева светлина трябва да се свикне постепенно, за първи път в полусянката, тогава светлината. През лятото е необходимо да се пръска два или три пъти от разпръсквача. Lemon интересува повече кисела почва и все още може да се добави към водата малко лимонена киселина. През зимата е необходимо да се осигури по-хладно място. Между другото в този момент, образувана наченки на цветя.Не е препоръчително, че почвата изсъхва, но изобилие поливане, тя не харесва. Повече, това растение не е особено любители на чести промени на място, особено когато тя ще цъфти и дава плодове. По-добре е, когато дървото е вече голям, му даде място на постоянно пребиваване.Видео: Три от Мътеница 1 Series HD СЕРИЯ всички в един ред
Това се случва, че хвърля своите лимонови листа. Ако той хвърля няколко листа, а след това е съвсем нормално. И ако тя започва да пожълтяват, листата изобилно нулира или гниене, то е вероятно, че те вече са отглеждани. То може да бъде паразити, гъбички, и така нататък. И тъй като лимон може да бъде загубен поради неправилна грижа. Но ако през цялото време, и се ангажират да се грижи, че можете да получите с времето и неговите лимоните. Мисля, че всеки ще може да расте на перваза на прозореца в лимонов му дърво.Споделяне в социалните мрежи:
сроден
Как да расте един лимон
Lemon дърво, ъгъл на слънцето в дома
Лимон
Как да се засадят лимон у дома: препоръки за видеоклипове
Капризите на лимоновото дърво
Искате дома на лимони, е необходимо да се знае как да се грижи за саксийни лимон
Лимон на костта да расте и Радуй око
Отглеждане на закрито лимон
Как да расте едно лимоново дърво
Дървото на кайсия ями
Как да расте един лимон дърво?
Закрит лимон
Лимоново дърво
Lemon апартамент
Особености на отглеждането на лимон
Порасна лимон и мандарина
Lemon дърво у дома
Закрит лимоново дърво