За разсад не се разтягат
Искам да споделя моите мисли за това как да се избегне дърпа разсад.
Това обикновено се случва поради две причини: високата нощувка (а понякога дори и на върха и ден) температура и слаба светлина издънки. Създаване на условия в помещението най-благоприятен режим за разсад е възможно с помощта на филмови завеси (по-добре, ако тя е огледало) или дори бял плат завеси.
Аз съм в нощта винаги в долния край на завесата постави на перваза на прозореца, защото топлият въздух се изгуби от батерията и студено, а напротив, остава в разсад област. Ако големи студове на улицата, имам постави завеса между стъклото на прозорец и кутиите с разсад, като по този начин отваряне на достъпа до топлината от батерията.
И вие можете да се мотае в перваза от стаята още една завеса, но фолио - да отразява светлината, което също ще помогне на разсад растат дори и без разтягане.
Е, малко за кълновете. Първите разсад трансплантация (една листа), зеле и домати, аз захванете върха на техния корен. Това е да се гарантира, че той е разклонението. И тогава го зеле дебели брада, корени, което позволява на растението по-добре да се толерира трансплантация. Аз също pritenyat разсад raspikirovanuyu вестници и да го излагат за засаждане само няколко дни, след бране.
- За да научите как да засадят домати в земята
- Защо жълто листа от доматен разсад
- Моите разсад
- За доматите не са прекалено опъната на слънце
- Отглеждане на патладжан разсад
- Фиданки на домати пред прозореца: няколко важни съвета
- Отглеждането на сладък пипер разсад
- Домати на прозореца, особено внимание:
- Грижа за разсад от домати
- Как да засадят домати разсад в дясно?
- Бяло зеле
- Моите доматен разсад