За да Краставиците са хрупкави и ароматно
Баба ми напълно запазена краставици пресни за много дълго време. Понякога и на Нова година на масата беше салата от хрупкави краставици, дори и в магазините в момента, разбира се, си ден с огън може да бъде намерен. Сега, когато зеленчук изобилието на целогодишно, аз все още използвам рецепта на баба си. В крайна сметка, не магазини краставици, особено през зимата, не могат да бъдат сравнени с краставици от градината.
Съдържание
Видео: Най-лесният и най-надеждният начин за осоляване хрупкави краставици (71 07/05/16)
И всичко се прави много просто. Изберете момента, когато те започват да се оформят зеле, т.е. вътрешни листа се виеха. Горе-долу по едно и също време на леглата краставица излива първо краставици. Внимателно разрез Zelentsy 3-5 cm по размер и с част от стеблото се поставя вътре kochanchiki. Навес с топла вода.
Видео: Как да туршия краставици хрупкави
Това е всичко. За зеле се грижи както обикновено, за плънка зеле да не помнят. И краставици преуспяват и растат като естествения парников. Зеле след прибиране на реколтата да запазя в мазето, а не само за Нова година, а понякога и на 8 март, нашето семейство угощава свеж като ако само от градината, ароматни хрупкави краставици. Между другото, всички тези операции на краставиците в раздела за природен съхранение да правя вечер, след залез слънце. Така че аз не се препоръчват на бабата и по-старото поколение, както знаем, мъдростта на превозвача. Опитайте и вие!
- Краставици - отглеждане на грешки
- Колко далеч да засадят краставици
- Отглеждане краставици в оранжерия през зимата
- Краставици
- Краставица храст
- Предшественици краставици, че за култура?
- Как да растат краставици
- Как да се засадят краставици?
- Ранните ми краставици
- Краставици на балкона
- Краставици
- Краставици на bolkone
- Поставянето на краставици
- Хижа краставици
- Моите краставици
- Отглеждане краставици
- Отглеждане краставици
- Консерви салата от краставици
- Топло легло в ранните краставици (видео
- Пригодност китайски краставици за ецване?
- Солени краставици: рецепти