ProSadGuru.com

За да Краставиците са хрупкави и ароматно

Баба ми напълно запазена краставици пресни за много дълго време. Понякога и на Нова година на масата беше салата от хрупкави краставици, дори и в магазините в момента, разбира се, си ден с огън може да бъде намерен. Сега, когато зеленчук изобилието на целогодишно, аз все още използвам рецепта на баба си. В крайна сметка, не магазини краставици, особено през зимата, не могат да бъдат сравнени с краставици от градината.

Видео: Най-лесният и най-надеждният начин за осоляване хрупкави краставици (71 07/05/16)

И всичко се прави много просто. Изберете момента, когато те започват да се оформят зеле, т.е. вътрешни листа се виеха. Горе-долу по едно и също време на леглата краставица излива първо краставици. Внимателно разрез Zelentsy 3-5 cm по размер и с част от стеблото се поставя вътре kochanchiki. Навес с топла вода.

Видео: Как да туршия краставици хрупкави

Това е всичко. За зеле се грижи както обикновено, за плънка зеле да не помнят. И краставици преуспяват и растат като естествения парников. Зеле след прибиране на реколтата да запазя в мазето, а не само за Нова година, а понякога и на 8 март, нашето семейство угощава свеж като ако само от градината, ароматни хрупкави краставици. Между другото, всички тези операции на краставиците в раздела за природен съхранение да правя вечер, след залез слънце. Така че аз не се препоръчват на бабата и по-старото поколение, както знаем, мъдростта на превозвача. Опитайте и вие!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Солени краставици: рецептиСолени краставици: рецепти
Консерви салата от краставициКонсерви салата от краставици
Отглеждане краставици в оранжерия през зиматаОтглеждане краставици в оранжерия през зимата
Краставици на балконаКраставици на балкона
Предшественици краставици, че за култура?Предшественици краставици, че за култура?
Топло легло в ранните краставици (видеоТопло легло в ранните краставици (видео
Как да се засадят краставици?Как да се засадят краставици?
Как да растат краставициКак да растат краставици
Ранните ми краставициРанните ми краставици
Пригодност китайски краставици за ецване?Пригодност китайски краставици за ецване?
» » » За да Краставиците са хрупкави и ароматно
© 2022 ProSadGuru.com