Къде да поставите стайни растения през зимата - от личен опит
През целия си живот за възрастни порасна стайни растения - те имат много, просто ги обичам. Точно като домашни любимци, те вече са станали членове на семейството. Всеки човек има свой характер, техните навици, и всеки има нужда от любов и индивидуално внимание.
Вече е зима, а често и в този момент от любимите ни не блести с здраве и красота. И по някакъв начин да облекчи тежкото положение на моите цветя, внимателно наблюдавам дали са процъфтяваща на тяхно място, и ако е необходимо, да ги подредите да се премести в зимните си квартали. В крайна сметка, в много отношения зависи от правилното място на благосъстоянието на стайни растения, особено през зимата. Споделям наблюденията си по този въпрос.
жителите стая с тънки и нежни листа Те обичат да живеят в топли помещения с висока влажност. Но ярките светлини не одобряват и предпочитат да лошо осветление. Категорично не търпи температурни колебания!
Растения, покрити с косми, Развива се добре на светло и лошо спиране на тока. Пух, те трябва да се пази от слънчева светлина и изпаряване. Това зелени hairworms най-взискателните микроклимат в къщата.
братя Pestrolistaya Той се чувства добре в топли, светли и влажни помещения. Такова капризни бързо ще изчезне, ако стаята е липсата на топлина, светлина и ниска влажност.
Светлите, горещи и сухи помещения комфортно живеят сукуленти, чиито сочни листа и стъбла, и, разбира се, кактус.
Саксийни растения с жилав, силни, гладки и еднородни тъмнозелени листа предпочитат да живеят в студен, сух и изложен на ярка светлина. Висока температура през зимата в стаята може да ги унищожи.
Аз следвайте тези указания продължение на много години, и през лятото в къщата ми не свършва дотук - през цялата година зелено и светло!
Олга Лобода Vladimirobna с. Малък област Cepdoba Пенза. Според списанието, "Аз обичам цветя!» №1 2013
- Домати на перваза на прозореца - чудо у дома
- Те обичат "да се яде" стайни растения?
- Снимки на домашни цветя и техните имена на нашия уебсайт
- Популярни стайни растения.
- Популярни стайни растения и техните условия на задържане
- Саксийни цветя чувстват човека
- Стайни растения каталог много полезно нещо
- За отглеждане на стайни растения тайна
- Балкон красота
- Беше вечер, или където той живее, "цветар"?
- Моят Chamaedorea
- Възможно ли е да се засадят семената на стайни растения през есента?
- Къде можете да получите трева за стайни растения?
- Кислород за стайни растения: необходимо условие за живота
- Orchid - причудливи домашни стайни растения
- Как да поливам стайни растения?
- Моите бегонии! Аз имам един въпрос?
- Цветя и растения: да представи подарък, който ви е любим?
- Как да не убие стайни растения - бамбук, палми и не само
- Влияние на стайни растения на човек
- Моите теменужки