ProSadGuru.com

Култивиране стайни растения от техника семена 100% покълване на

Pismo1

Като били ангажирани в отглеждането на стайни растения от семена, да дойде с тази технология, която помага да се осигури почти 100% кълняемост, но тенджери и паници не задръстват пространството, в апартамента.

Семената покълват в перфектно с леки контейнери

Видео: Експериментирайте! Seed кълняемост в 17 вида вода!

Семена в торбата обикновено са не повече от 3-5, така че да получи пластмасови контейнери с размер на капачка 10x10 см тях старателно измити, затопля се нокти се извършва пет дренажни отвори и дънни отвори в капака пет -. За циркулация на въздуха. В долната изсипва ситен, тогава всеки универсален см слой на почвата, и горния слой беше предварително накиснати запълване кокосово субстрат.

Семената се засяват директно върху повърхността на субстрата, контейнери капачка и ги поставят един върху друг. Това е особено полезно, ако семената са засадени по време на годината, когато те се нуждаят от повече светлина, защото контейнерите могат да бъдат поставени в предната част на лампата в няколко нива. След като семената са покълнали, спретнати шапки, съдове за еднократна употреба в един ред на прозореца. Поливане потапяне: малко по-голям капацитет излее защитава водата (с няколко градуса по-топъл от стайна температура) и добавете слаб комплекс доза тор. След това контейнерите се потапят в продължение на няколко минути в съда към субстрат е абсорбират вода.

Наталия Antonovag. Калининград

писмо 2

Обичам цветя, но не мога да се нарека опитен цветар, защото много решения идват чрез опити и грешки. Той отдавна чух, че стайните растения не могат да бъдат засадени в прекалено големи потове, но това не е лично убеден, аз не вярвам.

Всеки път, пресаждане на растението, аз погледнах към смачканите корени и мисъл: как би могъл той, беден, израства в края на гърне, защото там наистина няма място? Стана ми жал за него, и аз се опитах да вземете пота малко повече, както се казва, за растеж - това ще отнеме няколко месеца, корените да растат, а заводът отново ще бъде претъпкан.

Скоро започнах да забелязвам, че цветята в много безплатни саксии растат по-лоши от своя край, те стават летаргични и безжизнена. Не можех да разбера защо, тъй като повече почвата наоколо, толкова повече мощност.

След разговор с опитен цветар, разбрах, моя грешка: субстрат, неразвити корени, кисели, и корените гният. Сега толкова, колкото бих съжалявал за централата, аз вземете пота на 2-3 см по-дълъг от предишния. И всички мои приятели зелени Чувствам се страхотно. Права казва - в близък бой, но не луд.

Валентина Комарова Шчигри, според списание "Цветята в дома", 2013

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Как да расте кактус от семенаКак да расте кактус от семена
Технология цвекло култивиранеТехнология цвекло култивиране
Лек режим за семенаЛек режим за семена
Как да расте циклама от семенаКак да расте циклама от семена
Как да расте от олеандър на семенаКак да расте от олеандър на семена
Abutilon от семена да покълнатAbutilon от семена да покълнат
Засяване върху филтърна хартияЗасяване върху филтърна хартия
Как да засадят семената на краставици на открито място?Как да засадят семената на краставици на открито място?
Когато градината на растителна иглика?Когато градината на растителна иглика?
Порасна от семената на ImpatiensПорасна от семената на Impatiens
» » » Култивиране стайни растения от техника семена 100% покълване на
© 2022 ProSadGuru.com