"Straaaaashno" красиви лалета
Видео: Страшен красива. Мъже / жени. Освобождаване на 13.05.2016
"Straaaaashno" е, защото дъщеря им се страхува)))
Това е така, защото то ще изглежда!))) Но се оказа, че това е така ...
Баба ужасно притеснен, че внучката откъсне всички цветя преди цъфтежа. В крайна сметка, миналото лято, той не остави едно цвете без вниманието си ... и се затича носа на всички! понякога ми се скъса и разбира се ...

и това не е от пас)))

и дори изкуствено да го от миризма)))

но миналата година са запознати с лалета)))

Това са баба и с опит ..., че сега той е на стойност внучката си малко повече, понякога оставят един ... а цветовете добре, просто не живеят!
Всичко започна както обикновено с глухарчета. Техните планини все още се простират една стая, всяка разходка тя дърпа смачкана букет в къщата и тиранията под клетото предварителен преглед на техните образователни програми)))

Разбира се, аз започнах да извършва образователна програма за културата))) обясни как цветята растат ...

И аз се надявахме, че с появата на добавката ще започне да се обясни защо те растат и как да ги ползват, без да ги счупи ...

но не е задължително))) лалета са цъфнали, и дъщеря не приближи по-близо от метър. Ако я натискате по-близо, тя притиска ruchenki сякаш се страхуват да се изгорите))) С други думи, тя се страхува от тях! тук и да се опитаме да разберем какво става в тази малка глава, и защо е толкова)))

Споделяне в социалните мрежи:
сроден
О, аз дадох на дъщеря ми днес
Сега знам ЕД в точно една сбъдната мечта !!!
И ние имаме степни лалета цъфтят!
Вида лалета
В каква вода да се сложи лалета?
Лалета на снимката, в букети и в градината
Миризмата на лалета
Както падне лалета
Моят лалета
Късно цъфтящи лалета
Лалета, особено грижа
Лалета на цветната леха
Грижа за лалета
Грижа за лалета