ProSadGuru.com

Лилии тъжна история

Защо тъжни? Защото, за съжаление, повечето от кремовете, които ще видите, аз съм останал само на снимките ... Година преди падането съм изкопал крушки, помислете за по-голяма бъркотия в цветната градина. И те са били на верандата: лилии, лалета, нарциси, минзухари и други крушки ... И когато в края на седмицата се върнах от моите рози са само късчета везни: зарадва мишка реши, че те са били поканени да разкошен пир. Ами, те не се поколеба и започна - започна с гурме ...

Лили жълт bulbonosnaya

Аз растат най-вече в Азия лилии. Те са по-малко взискателни условия и е много по-добър зимен сън в нашите условия. Ориенталски красавици придирчиви и претенциозни, от всичко, което са оставили само един - Starfighter.

Starfighter

И тук е една невероятна колекция от азиатски. Сред любимите ми - Landini. Аз не безразличен към черно, тъмно лилаво, тъмно цвят череша, а това лилия Наистина ми хареса.

Landini

Деликатен и чаровен - розово Вивалди и Реноар.

Вивалди

Реноар

Като цяло, някои сортове рози са много подобни един на друг. Например, бяло Аполон Навона и се различават само по цвета на тичинките. Вероятно не е специалист ще бъде в състояние да се изброят и други функции, но това е един пъзел от категорията на "Намери петте разлики" :)

Навона

Видео: много тъжна история! До сълзи! Виж всички!

Аполон

Лили печели Кан деликатен оцветяване, но тонът й е много трудно да се разбере: тя се променя в зависимост от осветлението и растенията, които са в непосредствена близост.

Кан

Bright Asiatik Orange частично наподобява често в нашите градини bulbonosnuyu лилия, но цвета му е по-деликатен, въпреки че, както в Кан Вие, в зависимост от външния вид на осветлението и се възприема много по-различно.

Видео: Много тъжна история, до сълзи 😿

азиатски Orange

Имах една хавлиена лилия - Fata Morgana. Въпреки това, по някаква причина, специална хавлиени и не се появи - може би не се отглеждат, може би, условията не харесват ... Но до синята DELPHINIUM погледна луксозни.

фата моргана

Оцелели тигър Orange Tiger. Въпреки това, "тази песен не е задуши, не убивай," казват те: в пазвите на листата, образувани нея въздух крушката, които, когато са зрели, и незабавно да падне при всяка възможност, за да покълнат. Така че е трудно да се губят))

Тайгър Orange Tiger

Мисля, че новата ми колекция, аз ще започне да събира тази пролет, ще бъде не по-лошо от това. И дори сега го има, мишки не дават!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Как да расте едно момина сълзаКак да расте едно момина сълза
Сортове лилииСортове лилии
Размножаване лилии крушкаРазмножаване лилии крушка
Кога да засадят лилии в открит терен през пролеттаКога да засадят лилии в открит терен през пролетта
Засаждане на луковициЗасаждане на луковици
Лили в цветната лехаЛили в цветната леха
Лилии и мишкаЛилии и мишка
Порасна лилия сортове "красив" и "златен"Порасна лилия сортове "красив" и "златен"
Как да расте лилияКак да расте лилия
Грижа и отглеждане на лилии от крушки до цветеГрижа и отглеждане на лилии от крушки до цвете
» » » Лилии тъжна история
© 2022 ProSadGuru.com