Лилии тъжна история
Защо тъжни? Защото, за съжаление, повечето от кремовете, които ще видите, аз съм останал само на снимките ... Година преди падането съм изкопал крушки, помислете за по-голяма бъркотия в цветната градина. И те са били на верандата: лилии, лалета, нарциси, минзухари и други крушки ... И когато в края на седмицата се върнах от моите рози са само късчета везни: зарадва мишка реши, че те са били поканени да разкошен пир. Ами, те не се поколеба и започна - започна с гурме ...Аз растат най-вече в Азия лилии. Те са по-малко взискателни условия и е много по-добър зимен сън в нашите условия. Ориенталски красавици придирчиви и претенциозни, от всичко, което са оставили само един - Starfighter.
И тук е една невероятна колекция от азиатски. Сред любимите ми - Landini. Аз не безразличен към черно, тъмно лилаво, тъмно цвят череша, а това лилия Наистина ми хареса.
Деликатен и чаровен - розово Вивалди и Реноар.
Като цяло, някои сортове рози са много подобни един на друг. Например, бяло Аполон Навона и се различават само по цвета на тичинките. Вероятно не е специалист ще бъде в състояние да се изброят и други функции, но това е един пъзел от категорията на "Намери петте разлики" :)
Видео: много тъжна история! До сълзи! Виж всички!
Лили печели Кан деликатен оцветяване, но тонът й е много трудно да се разбере: тя се променя в зависимост от осветлението и растенията, които са в непосредствена близост.
Bright Asiatik Orange частично наподобява често в нашите градини bulbonosnuyu лилия, но цвета му е по-деликатен, въпреки че, както в Кан Вие, в зависимост от външния вид на осветлението и се възприема много по-различно.
Видео: Много тъжна история, до сълзи 😿
Имах една хавлиена лилия - Fata Morgana. Въпреки това, по някаква причина, специална хавлиени и не се появи - може би не се отглеждат, може би, условията не харесват ... Но до синята DELPHINIUM погледна луксозни.
Оцелели тигър Orange Tiger. Въпреки това, "тази песен не е задуши, не убивай," казват те: в пазвите на листата, образувани нея въздух крушката, които, когато са зрели, и незабавно да падне при всяка възможност, за да покълнат. Така че е трудно да се губят))
Мисля, че новата ми колекция, аз ще започне да събира тази пролет, ще бъде не по-лошо от това. И дори сега го има, мишки не дават!
- Кога да засадят лилии в открит терен през пролетта
- Кога да засадят лилии на земята?
- Възпроизвеждане лилии
- "Аз съм Лилиите прозореца"
- Сортове лилии
- Това, което лилии!
- Как да расте лилия
- Лилии и мишка
- Лили в цветната леха
- Засаждане на лилии от резници
- Размножаване лилии крушка
- Възпроизвеждането везни лилии
- Порасна лилия сортове "красив" и "златен"
- Отглеждане на рози
- Отглеждане на рози
- Как да расте едно момина сълза
- Бели лилии - любимите ми цветя! И без роза не може да се сравни с красотата
- Лили "Вивалди" - моята първа любов!
- Кратко описание на ботаническите лилии
- Луковици от нарциси за засаждане са готови!
- Грижа и отглеждане на лилии от крушки до цвете