Пролет трансплантация божури: ако не може, но наистина искам
Видео: голям кур, ако не може, но наистина искате, можете да. Каналът е пълен с видео за секс zhivotnyh.Razlichnye обичай ..
Съдържание
- Видео: голям кур, ако не може, но наистина искате, можете да. Каналът е пълен с видео за секс zhivotnyh.razlichnye обичай ..
- Видео: Най-големият член на света. ако не може, но наистина искате, можете. Каналът е пълен с видео за секс zhivotnyh.razlichnye обичай ..
- Видео: Как да се засадят и грижа за елата
С божури в мен и си тръгна. На първо място, четири открити в нови градински храсти три безнадеждно обрасли с бурени. През есента на тези инциденти не са видели в trave- две храсти видях, когато аз се опитвах да разчистите малко по пътя, а третият генерал препъна само през пролетта.
Опитвайки се да плевел - напълно безсмислена. Особено след като те са били засадени в долината, където след снегът се топи водата беше и пролетта наводнения божури категорично не харесват. С една дума, един храст аз едва извади от близо прегръдка на коприва и Goutweed, но три решил трансплантирани.
На второ място, стоя с миналата година закупен коренища първични пиони. Което, между другото, също е често продаден през пролетта не падне. Така че, аз ги имаше миналата пролет и купих, засадени - и започна преминаването към есента. Изкопайте вкопана (нарушаване на едно от правилата: да не се нарушава първите три години) и няма място да се сложи, че когато мястото за тях означаваше сграда е все още в ход. И те прекара зимата в мазето ми.
Видео: Най-големият член на света. ако не може, но наистина искате, можете. Каналът е пълен с видео за секс zhivotnyh.Razlichnye обичай ..
През пролетта на моите божури започва да се покачва много преди на земята са се разтопили. Въпреки, че в мазето е тъмно и студено, това не е възпрепятстван. Така че заделят земя е била никъде ...
По принцип, ако се наложи да се засади божури през пролетта, е желателно да го направят възможно най-скоро. Колкото по-късно ще korneklubni прокопан, толкова по-травматично за централата би процедура.
Понякога, когато изкопаване разделени части на втулка, особено ако коренище е голяма и разклонена верига. Препоръчително е Деленки е най-малко 2 - 3 пъпки. Това, разбира се, е оптимално, но това се случи с мен и сложи много малко Деленки с един приятел. Да, те се развиват по-дълго, но оцелее. Така че, ако изведнъж се отчупи парче, тя трябва да бъде много внимателно, само за да се засадят и се грижи добре за него - с течение на времето от него, също ще расте голям храст.
Видео: Как да се засадят и грижа за елата
Като цяло, по отношение на технологиите, пролетта засаждане божури не е много по-различен от есента. Тъй като божур на един сайт ще продължи да расте в продължение на дълго време, което трябва да се грижи за диетата си. За съжаление, аз все още не компост е готов, така че във всеки засаждане дупка I е допринесла органичен тор Гуми-Spring, предназначена само за пролетното засаждане и торене. Торът се покрива с почва, така че да не горят корените и леко пуснати в korneklubni пит.
От значение тук са два клопки. Първо, оптимално дълбочината на засаждане се счита за такава, че бъбреците са заровени в почвата на 5 см от тежката и 7 см от леки почви. Ако силно погребе коренище, божур може да е трудно да се развива и цвят. Ако засадени прекалено плитко - страдат от студената зима.
По второто правно основание, след засаждане трябва да бъде запечатана, но това трябва да става много внимателно. В никакъв случай не стъпче краката й - толкова лесно да се повредят бъбреците. Леко натиснете надолу в почвата около централата, а след това добре напоени, и ако почвата утихна - скочиха отново.
Смята се, че пролетта засаждане божури година зад тези трансплантирани през есента. Но когато силите на ситуацията, с това, просто трябва да се примири. И с добри грижи (навременно поливане, тоалетка, плевене) няма проблеми с адаптивност пролетното засаждане Пион не възникнат.
- Резитба на божури през есента
- Диви издънки на присадени дървета божури не губят бдителност!
- Моят любим божури цъфтят или друга разходка из dachepriglashayu
- Божури: засаждане, грижи, снимка
- Повече от сто години, черупкови божури на китайски растителни
- Грижа божури
- Как да uhazhyvat на божури
- Любимите ми божури
- Моите божури в градината
- Красиви божури
- Тревисти божури
- Грижа божури
- Грижа божури
- На сайта ми не цветчета божури