Необичайно Morning Glory
Видео: Красиви #flowers. спрей роза
Ще продължа да пея за хвалене декоративни растения с необичайна зеленина. Сега, следващата ми покупка - Morning Glory с тъмни листа.В зависимост от осветлението, тя може да бъде кестеняво, лилаво или почти черно! Засаждат през пролетта, така че тя не е имал време да се покаже цялата си сила, и това наистина е силен завод!
Растенията в провинцията, където покупката? Точно така, на пазара на селото. Поради това, наименованието на сорта, съжалявам, не мога да кажа.
Объркани препоръка Продавач Ipomoea засадени в сянка, тъй като доколкото знам, декоративна цветна растителност в сянка не могат напълно да изразят своите свойства. Въпреки това, той се приземи в сянката, кой знае ...
Но съмненията продължават да измъчва! След склонни да сутрин славата ми се изкачва нагоре, по мое мнение, това е по-скоро като ampelnye от Convolvulaceae. Бягство дължина около 3 метра, а плитка багажника на офика, което той расте, той не иска да притежава, ще трябва да помогне ръчно.
Видео: Argiroderma
И още нещо: няма пъпки или с цветове! Вероятно, продавачът е направил грешка, ще трябва да го постави на слънце. На следващата година, бъдете сигурни, to'll го пуснете на слънчево място, разбира се види как цъфти. Много интересно!
Може би някой от членовете на нашия клуб расте тази Ipomoea, да споделят опит, да сме благодарни, не само аз, но и всички фенове на Morning Glory!
- Как да се засадят и расте сутрин слава?
- Morning Glory: описание, размножаване, употреба, грижи снимка
- Грамофонче
- Грамофонче
- Morning Glory в ландшафтния дизайн: използването на растения
- Отглеждане в саксии Morning Glory
- Как да расте от семена на Ipomoea
- Отглеждане на разсад на грамофонче цвете
- Morning Glory на балкона расте добре
- Morning Glory - засаждане, грижи, отглеждане
- Morning Glory - бързо решение за вертикално озеленяване
- Morning Glory в моя заден двор
- Синя Morning Glory