ProSadGuru.com

Подарък-Poteryashka

Видео: Barboskiny - Barboskiny - 158 серия. Здравейте, Дядо Мраз. Карикатури за Нова година

Пролет приятел ми даде иглика, нещо не име, каза - разцвет, ще се изненадате! Аз го засадени под Forsythia, в близост до много млади домакини. 

Primula Hybrida Франческа

Има слънчеви часове преди 10 часа, а след това на полусянка, на практика няма плевели. Първият път, когато бях много заета с въпроса, какъв цвят е? След това, с ежедневните задачи, забравих за това. Аз ги поливат с маркуч през Forsythia обектив корона в почвата не ерозира. Периодично аз гледам - ​​без плевели, и по-нататъшна работа винаги е повече от достатъчно.

Мисля, че имахме шанс да иглика ottsvesti незабелязано. Ако даден номер не е нараснал рододендрон. Той се обърна бледи листа и реших да го хранят с меден сулфат. А случайно я видях, ми красива зелена цъфтежа! Изненадани - това не е правилната дума, най-вече на факта, че тя явно не цъфти през първия ден, а аз дори не забеляза! Хареса ми това малко един, необичаен цвят на венчелистчетата и е доста светло. Сега искам целият разчистване на земя.

Видео: Barboskiny - 161 серия. Poteryashka. Нова серия 2016 Име: Barboskiny Issue 2 - Най-добър подарък (карикатура) Нова поредица! Barboskiny Брой 9

И идеята във фонов режим, също се установят нещо зелено цъфтежа, но по-висок. Важно е, че един разцъфтя в същото време - Франческа цъфтеж в нашата област, в Мей-на юни. Подобно на ехинацея Green Jewel (пурпурна ехинацея `Зелена Jewel`), но са загрижени за цвят. Фото в интернет на различни нюанси на зелено, което е ясно видима - Photoshop.

Тези, които имат лични снимки от всякакви зелени цъфтящи градински растения? Ехинацея не е задължително, може би по-добър вариант там! Или най-малкото да дава съвети, за да изберете съсед иглика, а след това тя изглежда толкова тъжно в самотата ...

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Докато само жълт ForsythiaДокато само жълт Forsythia
Forsythia: резитбаForsythia: резитба
Правилното засяване и грижи за ForsythiaПравилното засяване и грижи за Forsythia
Средната ForsythiaСредната Forsythia
Моите домашни цветяМоите домашни цветя
Безстъблена игликаБезстъблена иглика
Forsythia, отбелязани със златоForsythia, отбелязани със злато
Съдържанието на обичкаСъдържанието на обичка
Грижа игликаГрижа иглика
Отглеждане на иглика в зависимост от сортаОтглеждане на иглика в зависимост от сорта
» » » Подарък-Poteryashka
© 2022 ProSadGuru.com