Полеви макове - колко е красива!
Честно казано, никога не съм виждал такава красота, макар че аз живея цял живот в провинцията!Съдържание
Видео: Красиви диви цветя, маргаритки макове, лавандула. Най-невероятни красиви дивите цветя
Това е, което ние отидохме с приятели в близката зона на риболовно пътуване, както и по пътя видях чудо! Целият трейлър на 5 автомобила спрял веднага, сякаш тъкмо навреме, шофьорите и пътниците се изсипа на пътя, ахна и изпъшка, възхищавайки се на чудо на природата! Денят беше покрито с облаци, небето е покрито с облаци, така че цветята изглеждат при проблем ярки червени точки на зелено. И изведнъж, в един малък лумен на слънцето се появи между облаците. Как блестеше запали светлина, лъчи блеснаха в алени му листенца макове !!!
Видео: акварел - изготвят цветя полски макове (прост пример за начинаещи)
Всеки замръзна, повярвайте ми, дори и децата бяха смълчани просто стояха и гледах ... Но не за дълго) След това те искаха да събира букет от макове, но те не са били разрешени. Никой не е бил повдигнат ръка да нарушават такава красота)
Аз, както винаги, беше с камера, така че е излетял без да спира. Тези прости цветя, но чар! В гъсталаци цветя, аз не отидох, но дори отдалеч се виждаше огромен брой цветни пъпки е само подготвя да бъде отхвърлен!
Видео: Кадри Красива поле с макове
Би било интересно да разгледаме изчистването цъфнали макове от височина трябва да е много красива, защото има стотици хиляди от тях!
- Място за седене: набор от пънове
- Флоралните декорации: макове на стената
- Това е цъфнало чудо Dieffenbachia!
- Макове - нежно очарование на засаждане на полета, култивиране, грижи
- Papaver bracteatum (Beshtaugorsky
- Макове в градината: Опасен за красота
- Маки - "огнени" поздрави в градината
- Изненадан Papaver, Cleomenes
- И отново ириси морските море
- Как да расте декоративен мак?
- Червен мак
- Мак pionotsvetuschy, една година
- Трайни насаждения в градината
- Peony- мак - Тери чудо
- Разнообразие и използване на мак
- Ярки цветове eschscholzia
- "Моята изгубения рай"
- Как да расте от нар, знаеш ли?
- И ние отидохме да ходя на екскурзия!
- Декоративни цветя и растения, създаване на букети
- Разнообразие от диви цветя: метличина, макове, лайка, камбанка, магарешки бодил