Цъфнало моите нарциси, дойда да видя!
Видео: Цветя в градината си. Разгледай всички
Съдържание
Нарциси, както и всички пролетни цветя, винаги ми харесаха, но не привличат много внимание. Може би, защото те не са били отглеждани със собствените си ръце. Но когато разцъфна под прозореца ми, аз не се уморяват да ги възхищавам! И така се започна, "болест" ... избора на нов сорт, огромни усилия за да се въздържа от желанието да се купи всичко, за един мъж.
Мисля, че моите чувства ви ясни, никой не ми трябва да пазят себе си в ръцете на закупуване на нови инсталации. Досега това е ограничено до тези красоти, аз не знам какво ще се случи по-нататък ... Вече има повече от 12,000 сортове, и всяка година там всички са нови. Какво тест на сила за любителите на нарциси!
Цвете просто огромен! Когато само разцъфтя, че е 11 см., А до края на цъфтежа (виж вече съветите пресъхват листенца), нарасна до 15cm! Височина на около 30 см., Силни стъбла, не попада под тежестта на цветето.
Видео: Майкъл Shufutinski - най-добрите песни на Майкъл / Shufutinski-добрите песни
И това - напротив, с малки пъпки. Нисък храст 20-25 см., Не по-висока. Тя расте много бързо и образува живописен група.
Голям, до 12 см. В диаметър. Ако ще да се засадят този сорт, просто се запасите на опори за цветя. Когато купих, прочетох на опаковката, която искате да kustoderzhatel защото храст "разпада". Не съвсем. Това не може да издържи тежестта на стеблата на цветята и почивки. Така че тази красота се нуждае от отделен подкрепа за всяко цвете.
Видео: цъфнало Amarillis У ДОМА
Намира се здраво на краката си, той не се нуждае от подкрепата!
Видео: Вик Tsyganov, филма: "Елате в My House", 2011
Надяваме се, разходка из градината и нарциси ми ви харесват.
- Нарцис изпълнен разцъфтя, но не и доволен
- Нарциси - снимка, отглеждане и поддръжка
- Нарциси
- Нарциси
- Непретенциозен нарцис
- Пресаждането цъфтящи нарциси
- Засаждане на нарциси
- Засаждане на нарциси
- В началото на лъчите на градината - нарциси
- Нарцистичен млад мъж
- Blooming нарциси
- Грижа за нарциси
- Копаене нарциси
- Отглеждане нарциси krupnokoronchatyh
- Отглеждане нарцис
- Как да се засадят нарциси
- Принуждавайки нарциси
- Луковици от нарциси за засаждане са готови!
- Нарциси: правила принуждават
- Защо нарциси не цъфтят
- Нарциси: сортове, растителните видове и сортове