Спасение нарциси от плен вода
Night ... Може би любимият ми време на деня. Седя пред компютъра, се отваря прозорец на улицата, така че днес се сее плитко, не пролетен дъжд. Чух шумоленето на капки зеленина, силен флоп от покрива в бъчви и кофи. Сега се радвам, дъжда, и за последен път, той ме доведе до отчаяние. И всичко това, защото това е удавил моите нарциси. Моята вина.Това се случи, защото аз забравих колко важна разлика между двете понятия - да се знае и да се направи. Всички знаем, че преди засаждане трябва да бъде внимателно изберете място. Ще се вземат предвид много фактори: светлина, композиция почва
Съдържание
В края на краищата, аз знаех, аз знаех, че в моя район нивото на подпочвените води е близо! Колко пъти след щедрите летни дъждове през равнините на водата не отиде по-дълго от един ден. Да, и понякога в езерото на пролетта се е образувал. Вероятно, това е "понякога", а дори и безплатно земя остър недостиг у дома, и играе трикове върху мен. самите Приютяващ че сериозни наводнения за дълго време не се случи (и се надява на добре познатите може би), аз не обърна внимание на предупреждението и постепенно многогодишни растения населен низина на градината. В крайна сметка, толкова съжалявам да напусне свободна почти една трета от градинска пръст!
Това е платил тази година за кратко памет. След проливен дъжд в една вечер моята градина се превърна в езеро. Първият ден не е бил притеснен, в очакване на водата е изчезнала. И заваля дъждът, като късмет ще са засети и засети. Езерото все по-широк, все по-дълбоко става. И прогноза за следващите дни, разочароващо времето. Грийв, аз приемам, че моите нарциси умират, а с тях и в плодните дървета и храсти. Реших за лечение на ситуацията като урок на живота, а аз все още трябва да направя?
Но това няма да седнете спряхме да посети сестра ми. Ясно е, че дърветата и храстите, ние не може да помогне, но нарциси освобождаване от плен на водата е напълно възможно по. Самият аз, може би не е взето решение, но с групата за подкрепа в успешния изход на събитията не се съмняваше. Не забравяйте, Некрасов, историята на дядото на МАЗ и зайци? Ние веднага си спомни. Не само това - почти точно възпроизвеждат)
О, и това е трудно, тъй като ние трябваше! Лимп с чернозем - това тресавище: той не успее в крака му да дръпне трудно да се поддържа баланс - също. Аз трябваше да плъзнете две дъски - за него и се премества. Водата от първите стъпки подбуди, така че не е ясно къде да стъпче. Мислех, че нарцисите ще бъде лесно да се извади от земята, просто чрез издърпване на листата. Разбира се, че не! Едва успя да се измъкнат своите вили, и то само с голяма трудност. На хлъзгав нестабилна борда просто да стоя не са много удобни, и наистина копае ...
Видео: Dog Rescue от вода плен
След операцията половин час под кодовото име "Baba Mazaihi и нарциси" успява) Всички 54 луковици са успешно възстановени от водата и трансплантирани на по-високо място. Засаждане в земята прекалено мокри вискозен имаше, че все още!
Видео: Cartoon Деца OKTONAVTY. водорасли гори спасение
И така, аз бях тъжен и съжалявам нарциси - думите не могат да предадат, защото на моята небрежност, те почти удушен във вода, и след това подложени на трансплантация в най-неподходящия път ... Цветята са все още в зародиш, но имам ги изтребим, за растенията, по-лесно да оцелеят на загиналите своя дял от изпитания.
На следващия ден, те са били уволнени във ваза. Не е благословия под прикритие - никога не бих отрязани толкова много цветя за букет.
Денят беше хладно и ветровито, но това е много горещо! Изтри потта от челото си, гледайки към сестра си зацапан с прах, си помислих, че сега, след това със сигурност в това място няма да бъдат засадени трайни насаждения.
Видео: Rescue Shnivy от затвора лед. Или как Oise Chevrolet Нива дръпна
При избора на място за трайни насаждения, мисля за моите грешки, тя може да ви помогне да не извършват такава грешка. И след това топла пролет нощ, слушане на мекото шумолене на дъжда навън през прозореца, ще се чувстват удобно и спокойно - като мен сега)
- Дренаж около къщата
- Как да се определи нивото на подземните води на площадката: основните начини
- Моят лук
- А, забравих !!!
- Нарцис изпълнен разцъфтя, но не и доволен
- Принуждавайки нарциси
- Засаждане и грижи за актинидите
- Нарциси
- Нарциси
- Непретенциозен нарцис
- Пресаждането цъфтящи нарциси
- Засаждане на нарциси
- Засаждане на нарциси
- В началото на лъчите на градината - нарциси
- Грижа за нарциси
- Отглеждане нарциси krupnokoronchatyh
- Как да се засадят нарциси
- Как да се извърши възпроизвеждането на нарциси
- Луковици от нарциси за засаждане са готови!
- Нарциси: правила принуждават
- Индикатори за подпочвените води