Моите Кан най-накрая излязоха от метрото
Видео: Как да се измие подложка кърпа мишка
Съдържание
Мислех, че и си помислих за това, какво да пишат по-добре ... и ме удари в окото кофи Cannas, че майка ми извади от ъндърграунда. Така че днес нека да поговорим за тях)).
Всеки знае, че тя е многогодишно растение. Това е само в тази централна ивица тях студено. Ето защо, през зимата е необходимо да се изкопаят и почистване на хладно място, в идеалния случай - в мазето, където те спокойно да спи до пролетта. През пролетта ние не приемайте отново, поливане и чакат ...))).
Чакаме резултат.
Честно казано, аз щях да засаждат канна само за листата))). Те са си голям, красив ...
През зимата, вие не може да напусне, само защото vymerznut. Кой знае, може би някой ден ще донесе разнообразие и за нашата група. Или може би вече са поставени ... Тогава ние не трябва да бъдат трансплантирани напред-назад.
Така че тук са толкова канна изглежда сега)))
Спектакълът не е особено привлекателен, ще видите)). Сега тези 4 кофи ще бъдат у дома, докато той е по-топло)). Какво да се прави, красотата изисква жертви).
Между другото, не забравяйте да ги води, когато извади.
Кой ще бъде нещо като "това-е")).
Така че, сте видели какво се е случило. Но това само ще три месеца и ... готово!
Видео: INNA показа гърдите по време на концерт
Красива? Не е думата. По някаква причина аз мисля, че това е най-алено цвете в приказка кой е баща търговец донесе по-малката си дъщеря)).
Много красиво цвете. Той ми каза нещо, което напомня на твърд карамел. Всички видове цветове съществуват, но ние имаме до този момент само това.
И в градината растат Cannas? =)
Видео: NFS Carbon л към победата л # 3
Споделяне в социалните мрежи:
сроден
- Кан - огнени екзотични цветя
- "И смея или да плача!"
- Моите начинаещи!
- Позволете ми да ви се представя!
- Отново непознатият
- Така че аз имам моите цветя цъфтят
- Кана
- "Цвете - помътняване този неподражаем Astilbe!"
- Цветя Calla
- Sampanella
- Моят любим Crotona
- Не цъфтящи кана
- Кан, дали е възможно да растат канна без период на почивка
- Цветя в Кан - екзотична градина
- Кан: видове и сортове
- Възможно ли е да се трансплантира на бегония през есента?
- Оцелели продължаването
- Говорете за Стам?
- Прекрасната антуриум
- Пролетта идва! Пролет път!
- Кана